TEK HEDEF ÜÇ PUAN ÜZERİNE

featured

DARICA’YA KİLİTLENDİK

Spor Toto 3. Ligin 25. haftasında deplasmanda Darıca ile oynayacak olan ekibimiz dünkü idman sonrası kapılarını dış dünyaya kapattı.

TEK HEDEF ÜÇ PUAN ÜZERİNE

Temsilcimiz Sakaryaspor, ligin 25’nci haftasında bugün deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bitirdi. Yeşil-siyahlılar  Rüstemler Tesisleri’nde tek antrenman yaparken, idman sonrası Rüstemler Tesisleri kapatıldı. Darıca maçı için kampa giren yeşil-siyahlılar, bugünkü müsabakadan mutlak 3 puan almak istiyor. Rakibini devirerek puan farkını 1’e indirmenin hesaplarını yapan Sakaryaspor’da Teknik Direktör Osman Özdemir de oyuncuları ile toplantı yaparak Darıca maçının önemini anlatmaya devam ediyor.

FİNAL GİBİ MAÇ !

Hem Afyonspor’ un ve Darıca Gençlerbirliği maçları ve hem de Sakaryaspor açısından yarın ki Darıca maçı çok önemli. 9 puanlık bu maçı kazanmamızdan başka çare yok!

BU MAÇ ÇOK ŞEYE BEDEL!

Spor Toto 3. Ligin 25’nci haftasında Pazar günü deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Sakaryaspor, bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla sürdürdü. Taktik ağırlıklı antrenmanda moraller yerindeydi. Ligde oynadığı son 3 mücadeleden 9 puan çıkarmayı başaran temsilcimizde hedef bu maçı da kazanıp 4’te 4 yapmak ve hem Darıca’ya hem de Afyona biraz daha yaklaşmak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!