Tek Hedef Süper Lig

featured

Büyükşehir Basket Basının Karşısına Çıktı

Büyükşehir Basketbol Takımı’nın yönetim kurulu üyeleri, antrenör ve takım kaptanı spor basınının temsilcileriyle buluştu. Toplantıda yeni sezona dair bilgilendirmeler yapıldı. Tüm katılımcılar bu yıl tek hedefin Basketbol Süper Ligi olduğunu söyledi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı yönetim kurulu üyeleri, antrenör ve takım kaptanı basın camiası ile bir araya geldi. Engelsiz Kafe’de gerçekleştirilen buluşmada Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, Basketboldan Sorumlu Yönetici Cavit Akova, Koç Burak Bıyıktay, Takım Kaptanı Can Akın ve basın mensupları yer aldı. Toplantıda sezon öncesi hazırlıklar ve yeni sezona dair bilgilendirmeler yapıldı.

 

Tesis İçin Düğmeye Basıldı

Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “Yeni bir sezona daha adım adım yaklaşıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun basketbol takımımıza özel bir tesis düşüncesi var. Henüz proje aşamasında. İnşallah bu tesisle birlikte uzun  yıllar sportif başarı elde edeceğiz. Ben bu vesileyle bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni sezon hepimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

Tek Hedef Süper Lig

Akif Köse, “Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı olarak bugün burada sizlerle beraber olalım istedik. Engelsiz Kafe gerçekten çok önemli bir çalışma. Bu tür renkleri şehrimize tanıtmayı kendimize görev addediyoruz. Bu anlamda kulüp olarak elimizden geleni yapacağız. Basketbol takımımıza gelince bu yıl iddialı  bir takım kurduk. Hazırlık turnuvasında ilk kupamızı aldık. Amacımız basketbolu herkese sevdirmek. Bu yıl tek hedefimiz Basketbol Süper Ligi. Bu yüzden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

Fenerbahçe İle Görüşüyoruz

Basketboldan Sorumlu Yönetici Cavit Akova, “Bu yıl yapılan transferlerle şehirde bir hava oluşturduğumuza inanıyorum. Yıl içerisinde de sosyal sorumluluk anlamında birtakım ziyaretler, söyleşiler gerçekleştirmek planlarımız arasında yer alıyor. Sezon açılış maçı içinde Fenerbahçe ile görüşüyoruz. Koç Obradovic’in onaylaması halinde Serdivan Kapalı Spor Salonu’nda sezon açılışımızı yapmak istiyoruz. Olmadığı takdirde Federasyon Kupası’na katılacağız. Bu vesileyle yeni sezonun kulübümüze, oyuncularımıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Bu Şehir Herşeyi Hak Ediyor

Koç Burak Bıyıktay, “Bu sezon sizlerinde bildiği gibi güzel bir kadro kurduk. Elimizdeki oyuncular ligimizin en değerli isimleri. Basketbol Süper Ligi hedefi doğrultusunda sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi 5 Ağustos Cuma günü yeni sezon hazırlıklarımıza başladık. 10 günlük bir Çanakkale kampımız oldu. Ardından Ankara’da hazırlık turnuvasına katıldık. Burada da ligimizin güçlü ekipleri ile karşılaştık. Şampiyon olarak geri döndük. İnşallah bu şampiyonluk diğer şampiyonlukların habercisi olur. Bu şehir her şeyi hak ediyor. Bunun için bizde elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bundan kimsenin bir şüphesi olmasın” diye konuştu.

 

Taraftarlarımızın Desteğini Bekliyoruz

Takım Kaptanı Can Akın, “Anadolu’da birçok kulüpte oynadım. Basketbola olan ilgi Sakarya’da üst düzeyde. Burada çok farklı bir ortam var. Taraftarımızla diğer takımlardan bir adım önde olduğumuzu düşünüyorum. Seyirci gelmediğinde ciddi anlamda eksiklik hissediyoruz. Bu yıl büyük hedeflerimiz var. Bu anlamda seyircimize de büyük iş düşüyor. Buradan taraftarlarımıza seslenmek istiyorum: Bu yıl sizin desteğinize ihtiyacımız var. Yeni sezonda sizleri tribünlerde bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

basket yemek (1) basket yemek (2) basket yemek (3) basket yemek (4) basket yemek (5)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!