TECRÜBE KONUŞTU

featured

TECRÜBE KONUŞTU

“Tecrübe Konuşuyor” programı, Sakaryalı Eski Milli Futbolcu Oğuz Çetin ve Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Rıza Kayaalp’in katılımları ve spor spikeri Ersin Düzen’in moderatörlüğünde Sakarya’da yapıldı.Ohangazi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Sakarya’da bulunan liseler ve spor  kuruluşlarından meydana gelen öğrenci sporcular katıldı. Katılım o kadar fazlaydı ki öğrencilere oturacak yer kalmayınca onlar da konuşmaları ayakta izlemek zorunda kaldılar.

PROGRAM SAKARYA’DA İZ BIRAKTI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Tecrübe Konuşuyor” projesi kapsamında, alanlarında tanınmış, tecrübe sahibi isimler gençlerle bir araya gelerek bilgi ve birikimlerini paylaşmaya devam ediyor. Projenin ilimizde yapılan ayağında Sakaryalı Eski Milli Futbolcu Oğuz Çetin ile Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, gençlere tecrübelerini. TRT Spor spikeri Ersin Düzen’in moderatörlüğünü yaptığı programa Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Özkan Gümülcineli, Amatör Futbolcular derneği Başkanı Ömer Bektaş, Tsyd İl Başkanı Zeki Aydıntepe, Tüfad İl Başkanı Tamer İlaçan ile okulların Müdürleri, öğretmenleri ve onların öğrencileri katılarak konuşmaları büyük bir ilgi ile takip ettiler. Moderatörlüğünü Ersin Düzen’in yaptığı program Milli güreşçi Rıza Kayaalp ve Eski Milli Futbolcularımızdan Oğuz Çetin katılımcılara spor hayatlarından kesitler sunarak onlara sporcu olabilmeleri yolunda birçok tavsiyelerde bulundular. Daha sonra salonda mikrofon dolaştırılarak öğrenciler, iki milli sporcuya bazı sorular yönelttiler ve Milli Sporcular da bu sorulara gayet samimi cevaplar verdiler. Kısacası Orhangazi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda Tecrübe Konuştu

DSC_8499 DSC_8515 DSC_8540 DSC_8545 DSC_8555 DSC_8579 DSC_8581

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!