Tecrübe farkı..

Tecrübe farkı..

500 Sakaryasportaraftarıyla Atatürk Olimpiyat Stadı’nda ağırladığımız Hacettepespor’u yenerken Hacetpespor’dan daha çok bizi zorlayan savruk esen rüzgar ve oyunu kontrolünde tutamayan Sivas’lı hakem Adem Sarıtaş oldu..

İlk yarı rüzgarı arkasına alarak başlayan Hacettepespor’da henüz maçın başında Fethi’nin vuruşu yan direkten gelirken ilk 15 dakika da kalemize gelen 3 şut cılız kaldı, Sakaryaspor 16. dakika da Coşkun’la yakaladığı ilk pozisyonu gol yaptı, sağolasın ortayı yapan Ramazan Sal..

İlk yarıyı 1-0 önde bitiren Sakaryaspor ikinci yarıda sağdan sol ayakla bastıran Ramazan Çevik’in bir ortasında Beykan’ın sihirli dokunuşuyla rahatladı, 5 dakika sonra Mahmut farkı 1’e indirerek keyfimizi bozdu.. Bu keyif bozukluğuna eklenen Ferhat’ın gördüğü kırmızı kart Sakaryaspor’u sahada bir kişi eksik bırakınca takım baskı yedi, baskı penaltı getirdi, Mahmut’un vuruşunu Ercüment kurtardı, kurtulan aynı zamanda 3 puan oldu..

Sakaryaspor’da penaltıyı kurtaran tecrübeli kalecimiz Ercüment maçın adamı olurken Sakaryaspor 21 dakika 10 kişi oynadığı maçı tecrübesiyle kazandı, Hacettepe diri öldü..

SANTRA HARİCİ

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!