TBL’de Kuralar Çekildi

featured

TBL’de Kuralar Çekildi

Büyükşehir Basket’in mücadele edeceği Türkiye Basketbol Ligi 2016 – 2017 sezonu ve Federasyon Kupası fikstürü belirlendi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’nın mücadele edeceği Türkiye Basketbol Ligi’nde fikstür belirlendi. Buna göre Türkiye Basketbol Ligi 1 Ekim Cumartesi günü başlayacak. Büyükşehir Basket ilk hafta Düzce Belediyespor deplasmanında ter dökecek. Ligin ikinci haftasında ise sahasında Eskişehir Basket’i konuk edecek. Aynı zamanda Federasyon Kupası’nda da takvim belirlendi. 20 – 25 Eylül tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek turnuvada grup mücadeleleri yaşanacak. Büyükşehir Basket, Ankara Mamak DSİ, Akhisar Belediyespor, Final Gençlik, İstanbul Beylikdüzü ve Acıbadem Üniversitesi ile aynı grupta yer alacak. Büyükşehir Basket ilk maçını Ankara Mamak DSİ ile oynayacak.

 

Adımızdan Sıkça Söz Ettireceğiz

Kura çekiminin ardından değerlendirmelerini paylaşan Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, “Bugün Türkiye Basketbol Ligi 2016-2017 sezonu ve Federasyon Kupası kura çekimi için Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki yerimizi aldık. Lig uzun bir maraton. İyi bir mücadele örneği göstererek sonunu iyi tamamlarız. Federasyon Kupası’nda da hedefimiz şampiyonluk. İnşallah bu yıl adımızdan sıkça söz ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

1

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!