TAZE GÜVEN

featured

TAZE GÜVEN

Bu sezon ilk defa önce üst üste dört, daha sonra da beş maç kazanmış olduk. Osman Özdemir hocanın soğukkanlı ve mütevazi tavrı her şeyden çok daha önemli. Tuncay Şanlı ile problem yaşayan Talha ve Ferhat’ı kazanması takdire şayan.

 

Oyunda bu sezon, Cambaz’ın ilk üç haftasını dışarıda tutacak olursak istenilen düzeye ‘’daha yakın’’ durumdayız. ‘’Yakın’’ diyorum çünkü Sakaryaspor’un elindeki oyuncu potansiyeli şu ana kadar tam anlamıyla sahaya yansımış durumda değil. Ama muhtemeldir ki Osman hoca ile bu süreç böyle gidecek ve oyunumuz da o kıvama gelecek.

 

Biz kazanmaya devam edersek lider Afyon’un ayakları daha çok titreyecek ve endişeli haftalarda puan kaybetme alışkanlığı edinecek. Yeter ki biz kazanalım. Galip gelmeye devam edersek en kötü şampiyonluk son haftaya kalır. Bu da oldukça sallantılı günler geçirmiş bir Sakaryaspor için umut verici bir dönüşüm demek.

 

Direkt olarak şampiyon olamasak bile kazanma alışkanlığı kazanmış bir Sakaryaspor’un taraftar desteğiyle play-off’tan bir üst lige çıkması işten bile değil.

 

Osman hocanın son viraja girerken bize kattığı taze güven kadar yerinde bir transfer yapamaz hiçbir takım. Böyle psikoloji içerisindeki oyuncular ama öyle ama böyle golü bir şekilde bulur ve sonucu almasını bilir. Yaşadığımız son birkaç hafta bize bunun güzel bir örneği oldu.

Kocaman bir emeğin hasat zamanına yaklaştık. Sakin kalan, ayakları yere basan takım ligi lider tamamlayacaktır. O takımın Sakaryaspor olmaması için bir sebep var mı?

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!