Tatankalar öğrencilerle buluştu

featured

Tatankalar öğrencilerle buluştu

Sakarya Üniversitesi Vakfı Koleji öğrencileri düzenlenen etkinlikte Tatankalar Takımı Amerikan Futbol Takımı Koçu John Burleson, oyuncu Sergio Nativitat ve Takım Kaptanı Zafer Ceylan ile bir araya geldi

Akademik başarısını spor ve sanat alanında perçinlemeye devam eden SAÜ Vakfı Koleji 5.sınıf öğrencileri, İngilizce eğitim lideri Aslı Kara eşliğinde “Sağlıklı ya da Sağlıklı Değil, İşte Bütün Mesele Bu!” projesi kapsamında kültürel etkileşimin sağlanması ve yabancı dilin aktif kullanımı amacıyla 5. sınıf öğrencileri Amerikan Futbol Takımı koçu John Burleson, oyuncu Sergio Nativitat ve takım kaptanı Zafer Ceylan ile bir araya geldi.  Geçtiğimiz hafta yapılan turnuvada Amerikan Futbolu branşında SAÜ Vakfı Koleji 1.lik kupasını kaldırdı takım oldu.

Başarıya odaklı antrenmanlara devam edeceklerini belirten eğitim koçları galibiyet için “Öğrencilerimizin özgüvenleri çok fazla. Hırslı ve mücadeleciler. Performansları ve çalışmaları da gayet iyi olunca başarı kaçınılmaz oldu. Geleceğin liderleriyle çalışıyor olduğumuzun farkına vardık. Bu sebeple öğrencilerimizi gönülden kutlar SAÜ Vakfı Koleji olarak daha nice başarı kupalarını okulumuza getireceğimize inancımız sonsuz” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!