Tatangalar’dan önemli uyarı

 Sakaryaspor’un tribün liderleri Murat Ercan, Yılmaz Şen, Volkan Kahyaoğlu, Gökhan Alparslan Yıldız ve Ersin Uysal Bandırmaspor maçı öncesinde spor basını ile bir araya geldi. Yarın oynanacak olan zorlu müsabaka öncesinde hem yeşil-siyahlı taraftarlara hem de şehre seslenen Murat Ercan birlik beraberlik çağrısını yeniledi.Ercan, “Valimiz, Belediye Başkanlarımız, STK başkanlarımız, bu şehirn tüm dinamiklerini şampiyonluk yolunda kenetlenmeye davet ediyoruz” dedi.

Bandırmaspor maçı öncesinde yaşanan sıkıntılara değinen Murat Ercan, Futbolcuların alacakları konusunda sonuna kadar haklı olduklarını söyledi. Ercan, “Futbolcu kardeşlerimizle görüştük. Sakaryaspor’un bu şehir için ne kadar önemli olduğunun onlarda bilincindeler. Ekonomik sorunlar her kulüpte olduğu gibi bizde de oluyor. Verilen sözlerin tutulması elbette onlarında hakkı. Bandırmaspor karşısında sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceklerine inancımız tam” dedi.

Play-off maçının tek bir maçtan ibaret olmadığını belirten Yılmaz Şen, Bandırmaspor karşısında ne sonuç alınırsa alınsın hiç bir şeyin bitmesi anlamına gelmediğini söyledi. Şen “ Stadı dolduracak her taraftarımıza önemli görevler düşüyor. Bu maçı kazanacağımıza inanıyoruz. Fakat bun sonra oynayacağımız maçlar için saha kapama ya da benzeri cezalar almamak adına herkesi daha sakin ve sağduyulu olmaya davet ediyorum. Gerek rakip futbolcuların gerekse rakip taraftarın tahriklerine kapılıp bize finale giden yolda büyük sıkıntılar açacak tepki ve davranışlardan kaçınalım sadece ve sadece takımımızı destekleyelim” şeklinde konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!