TATANGALAR’DAN KONGRE MESAJI

featured

Sakaryaspor’un 17 Haziran’dan yapılacak genel kurulu öncesinde Tatangalar bir basın açıklaması yaparak yaşanan süreçle ilgili görüşlerini bildirdiler. Yeşil-Siyahlı taraftarlar Bundan sonra kongrelerde de Tribünlerde de sesimiz çıkacak” mesajını verdi.

İşte Tatangalar’ın açıklaması

GELECEĞE DAİR!

Sakaryaspor tarihi boyunca hep en zor yokuşlara çıkmıştır. Sakaryaspor’u, yokuş aşağı hırpalamak maksadıyla bırakanların daima yakasını bırakmayanlar, bugün yine en derin kaygılarını yaşamakta ve gelecekte tekrar büyük üzüntü yaşanmaması adına sessizliğe bir ses çıkartmak zorunda olmanın ağırlığını omuzlarına tekrar yüklemişlerdir.

Gelecek olağan seçimli genel kurul toplantısında adaylıklarını açıklayan delegeler hakkında görüşlerimizi değerli kamuoyu ve taraftarlarımızın bilgisine daha önce açıklamalarımızda yer vermiştik.

Bugün kulis yaparak kendilerini istedikleri noktaya çekmek isteyenler, koltuk sevdası uğruna karakterlerini peşkeş çekenler bilmelidirler ki, bu kör kuyuya başkalarının ipiyle inmemelidirler. Daha önce yaşadığı ve yaşattığı enkazla beraber kişisel hırsları uğruna bu camia için dönüşü olmayan derin bir karanlığa gömülmeleri onlar için an meselesidir.

Kongre’de özenle hazırlanan ve gelecek her sezon için teknik heyet, futbolcu, kulübün mali durumu ile ilgili plan ve projelerini ortaya koyan, gerçekçi karakter niteliği samimiyeti gösteren, geçmişte yaşanılan hataları tekrarlamayacak, tüzük tadilatı yapmayı hedefleyen ve Sakaryaspor’u geleceğe taşıyarak kalıcı ve sürdürülebilir bir kulüp olması için bu yönde adımlar atan bir anlayışı ortaya koyan delegeleri geçmişte olduğu gibi bugünde desteklediğimizin bilinmesini isteriz.

Tek amacımız, temiz bir gelecektir. Tek düşüncemiz, ışıldayan bir Sakaryaspor’dur. Hayatı siyah, Sakaryaspor’u yeşil yaşıyoruz. Dünden bugüne yeşeriyoruz. Büyüyoruz ama bir o kadar üzülüyoruz. Hakkımızı istiyoruz ve yeni umutlar besliyoruz. Sakaryaspor’u kişisel çıkarlarına alet etmeyen, rant-koltuk sevdalarına yenik düşmeyen bir düşünce tarzı istiyoruz. Geçmişte kulübümüzün başarısı adına sustuğumuz tüm tutarsızlıklara, bundan böyle gerek tribünde, gerek kongrelerde, gerekse sokaklarda sesimizi çıkaracağız.

Sakaryaspor bizimdir, memleket meselesidir. Nüfus kağıdımızda yazan bir öykü öznesidir. Yalancıların, ünvan peşinde olanların anlayacağı bir felsefe, elinde oynatacağı bir kukla değildir.

Saygılarımızla,

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!