TARSUS’A FENA PATLADIK 5-1

featured

TARSUS’A FENA PATLADIK 5-1

Sakaryaspor Spor Toto 3.Lig’in 30’ncu haftasında  Tarsus İdman Yurduspor ile karşı karşıya geldi.. Lig’de 8 maçtır kaybetmeyen Osman Özdemir’in öğrencileri sahaya Tarsus İdmanyurdu’na da aynı tarifeyi uygulamakta kararlı.çıktılar. Sakaryaspor’da sakat olan Cihan Yıldız’ın yanı sıra sarı kart cezalısı Fikret Topaloğlu  kadroda yer almadı.. Mücadele ikinci dakikada Burak Bekaroğlu’nun golüyle 1-0 öne geçtik. 12’inci dakikada Gökhan’ın attığı golle Tarsus İdmanyurdu  maçta skoru 1-1’e getirdi. 23’üncü dakikada Talha Mayhoş’un golüyle 2-1 öne geçtik. 56’ncı dakikada attığımız golle 3-1 öne geçtik. 90’ıncı dakikada Mümin’in golüyle Sakaryaspor durumu 4-1’e taşıdı. 90+1’de Mümin’in ikinci golüyle durum şimdi 5-1. Maç 5-1 Sakaryaspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

ALLAH BOZMASIN 9’DA DOKUZ

8 Haftadır galibiyet yaşayan Sakaryaspor Sakarya Atatürk Stadında karşı karşıya geldiği play-off mücadelesi veren Tarsus İdmanyurdu karşısında maçın ikinci dakikasında Burak’ın kafa golüyle 1-0 Öne geçti. Golden sonra Tarsus her nedense geri yaslanan Sakaryaspor’un üzerine gelmeye başladı maçın 12. Dakikasında bir kontratakta Zafer Aydoğdu’nun hatasını çok iyi değerlendiren Gökhan Tarsus’a beraberliği getirdi. Golden sonra Sakaryaspor yine normal oyununa dönünce ataklarını da sıklaştırmaya başladı. Bunlardan birinde Talha çok güzel hareketlerle pozisyonunu buldu ve sert şutuyla Sakaryaspor’u 2-1 Öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi. Tarsus İdmanyurdu maça asıldı, çok iyi top yaparak Sakaryaspor’un üzerine gelmeye çalıştı ancak Sakaryaspor Savunma oyuncuları çabuk davranarak tehlikeleri savuşturmayı başardılar.

İKİNCİ YARIDA AÇILDIK

Maçın ikinci yarısında Sakaryaspor ataklarını sıklaştırırken Tarsus İdmanyurdu da zaman zaman tehlikeli olmaya başladı. Bir Sakaryaspor atağında 56. Dakikada Fatih soldan çok güzel bir orta yaptı ve havadaki topa iyi Yükselen Coşkun aynı güzellikte bir gol attı ve fark ikiye çıktı. Bu golden sonra maç tipik bir orta alan mücadelesi şeklinde geçerken maçın sonlarına doğru Teknik Direktör Osman Özdemir Coşkun’u oyundan aldı ve yerine Mümin’i oyuna dahil etti. Mümin Aysever maçın son dakikasında yine Fatih’in soldan getirdiği topu rakip ağlara gönderdi ve farkı üçe çıkarttı. Maçın 90+1. Dakikasında Mümin bu defa orta alanda kaptığı topla rakip ceza alanına kadar geldi ve plase bir vuruşla kendisinin ikinci, takımının 5. Golünü attı. Maç ta 5-1 Sakaryaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.(Haber Burhan Ugur Fotaraflar Ömer Sarıca)

STAD: Sakarya Atatürk

HAKEMLER: Hakan Akmısır*** Serkan Güçler*** Faik Polat***

SAKARYASPOR: Bora *** Canberk *** Zafer *** Serdar Ümit ***( Ferhat*** )  Hüseyin Altuğ *** Hasan Erdi *** Burak *** Talha**** Fatih **** Coşkun *** ( Mümin Dk. 88) Erçağ ***( Enes Dk. 90 )

T.DİREKTÖR: Osman Özdemir

TARSUS İDMANYURDU : Yaşar *Cemal ** Gökhan *** Sedat ** Muzaffer ** ( Sefa Dk. 59 ) Semih **İlyas Kubilay**( Dk. 80 Abdurrahman ) Sefa ** Yılmaz Can **( Ogün** ) Fırat *** Sefa **

T.DİREKTÖR: Rıza Tuyuran

SARI KARTLAR: Canberk (Sakaryaspor), Gökhan Çırak, Sefa Durmuş (Tarsus İ.Yurdu)

GOLLER: Dk.2 Burak Bekaroğlu (Sakaryaspor), Dk.20 Talha Mayhoş (Sakaryaspor), Dk.56 Coşkun Yılmaz (Sakaryaspor), Dk.90 Mümin Aysever (Sakaryaspor), Dk.90+3 Mümin Aysever (Sakaryaspor) Dk.12 Gökhan Çırak (Tarsus İ.Yurdu),

MAÇTAN DAKİKALAR:

Dk.2 Talha’nın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Burak kafayı vurdu ve gooool.

Dk.12 Sakaryaspor savunmasında Zafer Aydoğdu’nun kaybettiği top sonrası kale sahası içinde topla buluşan Gökhan sol çaprazdan düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı.

Dk.20 Gelişen Sakaryaspor atağında ceza sahası dışında topu önünde bulan Talha Mayhoş sol ayağıyla sert vurdu ve top ağlara gitti.

Dk.56 Soldan gelişen Sakaryaspor atağında Fatih’in ceza sahasına yaptığı ortaya arka direkte Coşkun Yılmaz kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

Dk.90 Gelişen ani Sakaryaspor atağında topla buluşan Fatih sol kanattan hızla ilerledi. Ceza sahasındaki Mümin’e çıkardı. Müsait pozisyonda kaleci ile karşı karşıya kalan Mümin topu ağlara yolladı.

Dk.90+3 Ani gelişen Sakaryaspor atağında topla buluşan Mümin Aysever rakiplerini geçerek kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara yolladı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!