TARAFTARLARA KONTENJAN ZULÜMÜ

featured

TARAFTARLARA KONTENJAN ZULÜMÜ

Sakaryaspor’un Ankara deplasmanında oynadığı Bugsaşspor maçı öncesinde ve sonrasında adeta yeşil siyahlı taraftarlar kontenjan zulmü yaşadı.

GÖRÜŞMELER SONUÇ VERMEDİ

Ostim Stadında oynanan müsabakaya 240 Sakaryaspor taraftarı alınırken dışarıda kalan 50-60 civarından taraftar adeta çile çekti. Dışarıda kalan ve stadyum dışında maçı takip eden yeşil siyahlı taraftarlara çevik kuvvet ekiplerinin anlamsız müdahalesi ortalığı bir anda gerdi.

Karşılaşmayı kale arkasındaki duvar dışından takip etmek isteyen birçok taraftar darp edilirken 30’a yakın taraftar ise gözaltına alındı. Taraftara biber gazı sıkarak orantısız müdahalede  bulunan emniyet güçlerinin bu tavrı büyük tepki topladı. Yaşanan olayların ardından yaklaşık 30 taraftarın gözaltına alındığı öğrenildi. Sakaryaspor taraftarı gece geç saatlerde serbest bırakıldı. Ankara’da polis ile Sakaryaspor taraftarının yaşadığı olan yönetim sessiz kaldı. Taraftarlar Başkan ve ekibine sert tepki gösterdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!