TARAFTARLAR MEST OLDU

featured

TARAFTARLAR MEST OLDU

Yasağın kalkması ile birlikte Zonguldak deplasmanına akın eden Taraftarlar, kendilerine ayrılan kapasitenin üzerine çıktılar. Zonguldak Kömürspor yönetiminin iyi niyetiyle maça giden yaklaşık 500 civarında Sakaryaspor taraftarı, stada alındı. Sakaryaspor’u desteklemek için Zonguldak’a giden taraftarlar, maçı yağmur altında izlediler. Başlama düdüğü ile birlikte coşan taraftar, 90 dakika hiç susmadan sevdasına destek verdi. Dünkü maçta Sakaryaspor taraftarı ile Zonguldak Kömürspor taraftarları arasında karşılıklı dostluk tezahüratları vardı. İki takım taraftarı arasındaki dostluğun, sahadaki futbola yansıyınca ortaya güzel bir görüntü çıkmış oldu.

 

 

İSTEDİLER, KAZANDILAR

Her ne kadar 250 kişilik yer ayrıldığı söylense de Sakaryaspor taraftarları yine takımını yalnız bırakmadı. Bu coşkuyu gören futbolcular da bu maça kadar hiç olmadık şekilde kazanmayı çok isteyince, ortaya nefis bir Sakaryaspor çıktı. 3 hafta sonra cezası bitip formasına yeniden kovuşan Ferhat açılışı yaptı. Ardından son 2 maça kadar hep 89.dakikalarda giren ama Coşkun’un cezalı olması nedeniyle bu maçta ilk 11’de oynayan Mahir, 2 gol atarak golcülüğünü gösterdi. Kapanışı ise penaltıdan Beykan attı. Hakemin uydurma penaltısı ile de maç 4-1 Sakaryaspor üstünlüğüyle sona erdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!