TARAFTARLAR DEDİĞİNİ YAPTI

featured

TARAFTARLAR DEDİĞİNİ YAPTI

Sakaryaspor’a gönül veren Tatangalar dediklerini yaptılar ve Sakaryaspor’un açmış olduğu Dükkan 54’e giderek kombine bilet ve ürün alışverişi yaptılar. Dükkan 54 Önünde toplanan Tatangalar tribün liderleri önderliğinde sırayla Dükkan 54’e girerek önce kombine biletlerini ve daha sonra da beğendikleri ürünlerin ücretleri karşılığında sahibi oldular.

Tatangalar alış veriş sonunda Dükkan 54 Önünde aldıkları kombine biletler ve ürünlerle birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdiler. Basın önünde gerçekleşen alış veriş sonunda bir konuşma yapan Amigo Ersin Uysal “ Sakaryaspor’a sahip çıkmak bu takıma yardımlarımızla olacaktır.

Öyle bol keseden atıp ta “ ben Sakaryaspor’luyum demek çok kolay. Onun içindir ki Sakaryaspor’a gönül vermiş herkese sesleniyorum, gelin Sakaryaspor’dan kombine biletlerinizi alın ve mümkünse alış veriş yapın. Bu takım ancak bu sayede hedefine varacaktır. “ Diye konuştu.Öte yandan Tatangalar Sakaryaspor’un Atatürk Stadında yapacağı antrenman sonrasında futbolculara ve teknik heyete hazırlattıkları baklavaları ikram edecekler.

ersin uysal kanbine (1) kombine tatakgalar (1) kombine tatakgalar (2) kombine tatakgalar (3) kombine tatakgalar (4) kombine tatakgalar (5)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!