TARAFTARDAN BİLET FİYATLARINA TEPKİ !

featured

TARAFTARDAN BİLET FİYATLARINA TEPKİ !

Sezon başından buyana tribünleri doldurarak takımlarına destek veren taraftarlar play-off yarı final maçında biletlere zam yapılmasına büyük tepki gösterdi. Numaralı B tribünün grubu bilet zammına tepki amacıyla maça gitmeyeceklerini açıkladı.

“ BU UYGULAMAYI HAK ETMİYORUZ “

Sakaryaspor Yönetimi’nin play-off rövanş maçı biletlerine zam yapması büyük tepki topladı. 8 Mayıs Pazartesi günü oynanacak olan maçın biletlerine yapılan zam taraftarı çileden çıkardı. Sezon başından buyana takımlarına tam destek veren ve tribünleri dolduran taraftarlar yönetimin bu uygulamasını hak etmediklerini söylediler. Sosyal medyada Başkan İsmail Gürses’e ateş püsküren taraftarlar bu davranışı fırsatçılık olarak eleştirdiler.

NUMARALI B TRİBÜNÜNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Sakaryaspor taraftarı maça gitmeyerek bilet zammını protesto edecek. Numaralı B tribünü bu konuda açıklama yaparak tepkilerini dile getirdi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Her zaman ifade ettiğimiz gibi, Sakaryaspor bizim için bir kulüpten daha fazlası olmuştur ve daima öyle olacaktır. Bizlerin bu takıma olan aşkı şehri sahiplenmek ve büyüğü küçüğü, genci yaşlısı, erkeği kadınıyla sevinci kederi paylaşmaktır. Her sene, duygusal atmosferin tavan yaptığı ve hasretle beklenen bazı dönemler olmaktadır.” “Pazartesi oynanacak Bayrampaşa maçı da böyle bir tanıklık olacaktı. Fakat, kulüp yönetiminin belirlemiş olduğu bilet fiyatları bir kez daha hevesimizi kursağımızda bırakmıştır. Bizler, ekonomik gücümüze bağlı olarak, belirlenen bedelleri ödeyerek numaralı tribüne girebilecek insanlarız. Buna rağmen, bu renklere aşık olup, şartlarını zorlayarak sevdasının peşinde koşan, ekonomik durumu elverişsiz taraftarlarımız ve özelikle öğrenci kardeşlerimizin bu bedelleri ödeyemeyecek olması bizleri üzecektir. Bu nedenle, dar gelirli taraftarlarımıza olan saygımız ve yönetimimizin keyif uygulamasını protesto etmek amacıyla pazartesi maça gitmeyeceğimizi bildiririz. Saygılarımızla.”

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!