TAM YOL İLERİ 1-0

featured

TAM YOL İLERİ 1-0

Spor Toto 3. Ligde şampiyonluk parolası ile yola çıkan yeşil siyahlılar ligdeki üçüncü karşılaşmasından da 3 Puanla ayrıldı ve liderliğini sürdürdü. Maçın ilk yarısında biraz zorlanan yeşil siyahlılar maçın 32. Datitasında Zafer’in kafa vuruşu ile 1-0 Öne geçtiler. Maçın ikinci yarısında üstün oynayan ancak gol bulamayan Sakaryaspor maçtan ilk yarıda atılan tek golle 1-0 Galip ayrılarak 3’te 3 Yaptı ve lidernliğini sürdürdü.

TEK GOL İLK YARIDA GELDİ

Sakaryaspor evinde ligin üçüncü karşılaşmasında Düzyurtspor’u ağırladı. Maçın ilk dakikalarında karşısında dirençli bir rakip bulan Sakaryaspor rakip ceza alanına girmekte zorlandı. Ancak maçın 30. Daku

ikasından sonra ataklarını sıklaştıran Sakaryaspor pozisyon bulmaya başladı. Maçın 32. Dakikasında sağdan kullanılan bir köşe atışında topa yükselen Zafer topu ağlarla buluşturdu ve Sakaryaspor 1-0 Öne geçti. İlk yarının geride kalan dakikalarında Sakaryaspor iyne pozisyonlar buldu ama golle sonuçlanrıramadı ve ilk yarı 1-0 Sakaryaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

 İKİNCİ YARIDA GOL OLMADI

Maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında Düzyurtspor iki pozisyon buldu ama Sakaryaspor oyunun kontrolünü tekrar eline geçirdi. Ardı ardına gelen pozisyonlardan sonuç çıkmadı. Maçın 55. Dakikasında Sakaryaspor bir endirekt vuruş kazandı. Kaleye giden top kimseye değmeyince maçın hakemi bu golü geçerli saymadı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşmadan Sakaryaspor 1-0 Galip ayrılarak üç karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmasını bildi ve liderliğini devam ettirdi. Burhan UĞUR

—————————————————————————-

STAD: Sakarya Atatürk Stadı

HAKEMLER: Emre Abar xx Oğuz Akyüz xx Ahmet Oğuz Yılmaz xx

SAKARYASPOR: Ozan Öztürk, Canberk Ömer Özdemir, Zafer Aydoğdu, Serdar Ümit Deniz, Hakan Akman, Murat Hacıoğlu,( Ceyhun Dk. 88 ) Enes Ata, Ferhat Yazgan, Fikret Topaloğlu, Aytaç Ak, Talha Mayhoş ( Abdülkadir Dk. 69 )

TEKNİK DİREKTÖR : İsmail Cem Cambaz

DÜZYURTSPOR : Kemal Aktaş, Hakan Macit, Taşkın Kartal, Emrah Ekmekçi, Serdar Üçüncü, Hakan Aydın, Sami Erhan Kayıkçı,( Serkan Dk. 60 ) Emre Akgün, Taha Gür,( Ünal Dk. 60 ) Samet Aydın, Samet Altuntaş ( Emrah Dk. 78 )

TEKNİK DİREKTÖR :  Selçuk Akçay

GOL: Dk. 32 Zafer ( Sakaryaspor )

sakaryaspor-sevincaytac emre-abar ens-sakaryaspor-1 ens-sakaryaspor-2 ens-sakaryaspor-3 ens-sakaryaspor-4 gelin-damat img_5146 img_5150 img_5166 img_5169 img_5177 img_5311 img_5320 kenan-bayat porotolkol sakaryaspor-sevinc sakaryaspor-1 talha-ens

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!