TAM KADRO KATILDILAR

featured

TAKTİK ÇALIŞTILAR

Pazar günü Sultanbeyli Gölet Stadında Sultanbeyli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Sakaryaspor, bu maçın hazırlıklarına Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesislerinde yeni teknik Direktör Osman Özdemir nezaretinde devam etti. Yapılan ısınma sonrasında Teknik direktör Osman Yıldırım savunmanın geri dörtlüsünü bir araya getirerek onların karşısına 5 forvet elemanını çağırarak teknik taktik provası yaptırdı. Diğer futbolcular ise antrenör yardımcısı Eyüp Taş nezaretinde kalesiz kontrol pas çalışması yaptılar.

TAM KADRO KATILDILAR

Antrenmana tüm futbolcular eksiksiz katılırken, af edilmeleri gündeme gelen Talha ve Ferhat çalışmada yoktular. Daha önce Rüstemler tesislerinde yapılan çalışmalarda yönetici bolluğu yaşanırken, Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesislerinde iki gündür devam eden Sultanbeyli maçının hazırlıklarında hiçbir yöneticinin bulunmayışı dikkatlerden kaçmazken antrenmanın yarısında önce Halit Evin ve hemen ardından da Futbol Şubesi sorumlusu Orhan Şeşen tesislere geldiler ve antrenmanı izlediler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!