“ TAKIMDA HERKES TEK BAŞINA BİR DEĞERDİR “

“ TAKIMDA HERKES TEK BAŞINA BİR DEĞERDİR “

Sakaryaspor Teknik Direktörü Deniz Kolgu; “Ligde aldığımız her puan bizim için çok önemli. Onun için Adliyespor karşısında aldığımız puan sonrasında futbolcularımla yaptığımız toplantıda kaybettiğim 2 puana mı üzüleyim, kazandığımız bir puana mı sevineyim dedim. Maçın ilk yarısında çok önemli bir üstünlüğümüz vardı ve ikinci yarıda da 10 kişi kaldıktan sonra da çok önemli bir mücadele sergiledik” dedi.

“KAZANAN TARAF OLMAK İSTİYORUZ “

Kolgu bu hafta sahamızda karşılaşacağımız Etimesgut maçını da değerlendirerek; “Ligin 1’ncisinin ve 2’ncisinin karşı karşıya geleceği bir mücadele olacak. Bu yüzden üst düzey mücadele ve kaliteli bir oyun bekliyorum. Tabiî ki burada oynamanın avantajını ve rakibin buraya na mağlup gelmesinin futbolcularım üzerindeki ekstra motivasyonunun ortaya güzel bir görüntü çıkartacağını düşünüyorum. Ligin bitmesine daha 26 hafta var, bu maç bizim için kader maçı da olmayacaktır. İnşallah kazanan taraf olmayı istiyoruz” dedi.

“ SAKATLIKLAR BAHANE OLMAYACAKTIR “

Kadro konusuna da değinen Deniz Kolgu; “Sezon başından beri eksik oynuyoruz. Efşan’la bir oyun oynadık, herkes kendisine hayran oldu ancak talihsizlikler peşini bırakmadı. Teyfik tam adapte oldu derken, onun talihsiz bir sakatlığı oldu. Bunlar bizim adımıza bir bahane olmayacaktır. Sahaya 11 kişi çıkıp, maçı çevirme adına her türlü mücadeleyi vereceğiz. Tek üzüntüm bir ligde ideal 11 ve 18’i oluşturamamak. Onun dışında sakat ve cezalı futbolcularımızı çok düşünmüyoruz. Bu takımdaki herkes başlı başına bir değerdir” dedi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!