SÜPER BAŞLANGIÇ

featured

SÜPER BAŞLANGIÇ

Süper Amatör Lig’de Kırmızı ve Beyaz Grupta ikinci devrenin ilk maçları bu hafta sonu başlayacak.

1.AMATÖR 14 OCAK’TA BAŞLAYACAK

İki ayrı grupta oynanan Süper Amatör Lig’de futbol heyecanı bu hafta sonu kaldığı yerden devam edecek. Süper Amatör Lig’de sezon sonunda grubunu ilk 3 sırada tamamlayacak olan takımlar Play-Off’ta mücadele edecek. Son 3 sırada yer alan takımlar ise küme düşecekler. 1.Amatör Küme’de ise ikinci yarı maçları 14 Ocak tarihinde start alacak.

SÜPER AMATÖR 12. HAFTA PROGRAMI

***************************************

07.OCAK 2017 CUMARTESİ

KARASU SUNİ ÇİM                           14:00          Karasu Güvenspor-Karasuspor

SÖĞÜTLÜ                                 14:00          Söğütlüspor-Tuvasaş Demirspor

AKYAZI SUNİ ÇİM                            14:00          As Akyazıspor-Pazarköy Eğitimspor

HENDEK                                   14:00          Hendekspor-Hendek Akovaspor

FERİZLİ                                    14:00          Ferizli Karadeniz-Çaybaşı Bekirpaşa

—————————————————————————————————–

08 OCAK 2017 PAZAR

ARİFİYE BELD.KOMP.          14:00          Kışlaçayspor-Arifiye Kalaycıspor

HENDEK                                    14:00         Hendek Boğazspor-Yeşilyurt Belde

FERİZLİ                                     14:00         Ferizlispor-Adapazarıspor

KARASU SUNİ ÇİM                14:00          Karasu Yalıspor-Kocaalispor

PAMUKOVA                                         14:00         Pamukova1968spor-Kaynarcaspor

ERENLER SUNİ ÇİM              14:00          Erenlerspor-Alaağaçspor

——————————————————————————————————–

ARİFİYESPOR OTURDUĞU YERDEN 3 PUANI ALACAK

Süper Amatör Lig Kırmızı Grupta ilk devreyi zirvede kapatan Arifiyespor, ilk maçını Sapanca Akademi ile oynayacağı için ikinci devreye hükmen galibiyet ile başlayacak.

MORALLER YÜKSEK

Sezonun ilk yarısını zirvede bitiren ve şampiyonluk yolunda engelleri birer birer aşan Arifiyespor, sezonun ikinci yarısında ki ilk haftasını maç yapmadan geçirecek. Daha önce ligden çekilen Sapanca Akademispor ile karşılaşacak olan Yeşil-Beyazlılar, rakibi sahaya çıkmadığı için mücadeleyi oynamadan ilk haftayı galibiyet ile kapatacak. Arifiye ekibi maç yapmadan geçireceği haftayı ise tesislerinde yapacağı idmanlarla geçirecek.

—————————————————————————————————————

KARASUSPOR DERBİYE HAZIR

Süper Amatör Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Karasuspor, bugün oynayacağı  Karasu Güven maçına galibiyet parolası ile hazırlandı..

SON HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Ligini ikinci yarısının ilk maçında bir diğer Karasu ekibi Karasu Güvenspor ile karşılaşacak olan Sarı-Kırmızılılar, zorlu maç öncesi son rötuşları yapıyor. Maç öncesi oldukça yoğun geçen idman temposunda hazırlıklarını sürdüren Karasuspor, rakibini geçerek lige iyi başlamak ve zirve yolunda avantaj elde etmek istiyor. Son hazırlıkların yapıldığı ekipte moraller ise üst seviyede.

——————————————————————————————————

KIŞLAÇAYSPOR YENİLERLRE SAHAYA ÇIKACAK

Süper Amatör Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kışlaçayspor, Pazar günü oynayacağı Kalaycıspor maçında yenileriyle boy gösterecek.

TAKVİYELİ KADRO MERAK EDİLİYOR

Kocaalispor’dan orta saha oyuncusu Ümit Tiflis’i, Hendekspor’dan forvet oyuncusu Hasan Öksüz’ü ve Kırkpınarspor’dan orta saha oyuncusu Yusuf Yıldız’ı kadrosuna katan Kışlaçayspor, Pazar günü ikinci yarının ilk maçında bir diğer Arifiye temsilcisi Kalaycıspor ile kozlarını paylaşacak. Güçlenen kadrosu ile ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak isteyen Yeşil-Beyazlılar, Kalaycı maçının hazırlıklarına 3 puan hedefi ile devam ediyor.

HENDEK BOĞAZ YEŞİLYURT BELDE’Yİ BEKLİYOR

Süper Amatör Lig Beyaz Grupta zirve mücadelesi veren Hendek Boğazspor, Pazar günü Yeşilyurt Belde ile açılışı yapacak.

HEDEFE ADIM ADIM  YAKLAŞIYORLAR

Şampiyonluk yolunda kayıp istemeyen Hendek temsilcisi Boğazspor, ligde kötü günler geçiren rakibi Yeşilyurt Beldespor ile Pazar günü ikinci yarının ilk maçında kozlarını paylaşacak. Maçın hazırlıklarını yüksek tempoda yaptığı idmanlar ile sürdüren Hendek temsilcisi, ikinci devreye kayıpsız başlamanın hesaplarını yapıyor. Zorlu mücadele öncesi keyiflerin yerinde olduğu Boğazspor’da galibiyetten başka bir şey düşünülmezken önemli bir eksik bulunmuyor.

KAYNARCASPOR’DA UMUDA YOLCULUK BAŞLIYOR

Süper Amatör Lig Beyaz Grupta ligin dibine demir atan Kaynarcaspor, Pazar günkü Karasu Yalı maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

KAYNARCASPOR’DA HEDEF 3 PUAN

Sezonun ilk yarısında oldukça kötü bir dönem geçiren ve ilk 11 maçta puan alamayan Kaynarcaspor, ikinci yarıya yeni umutlarla başlamak istiyor. İkinci devrenin ilk maçında Karasu ekibi Karasu Yalıspor takımını konuk edecek olan Kaynarca temsilcisi bu zorlu mücadeleden 3 puan ile ayrılarak ikinci yarıya moralli başlamak ve ilerleyen haftalar için umutlanmak istiyor. Ligde kalma mücadelesi veren ve genç ağırlıklı bir kadro ile mücadele eden Kaynarcaspor, ikinci devreyi yeniden başlangıç olarak görürken, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.(Hazırlayan Sırrı şanlı)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!