SÜPER AMATÖR’DE SON TANGO

featured

SÜPER AMATÖR’DE SON TANGO

Sakarya Süper amatör küme futbol müsabakalarında geride kalan 21 Hafta sonunda ligin son haftasına girilirken zirve mücadelesini garantileyen ve düşme durumu kesinleşen takımlar ortaya çıkarken, son hafta oynanacak karşılaşmalarda alınacak sonuçlara göre de son durum netleşmiş olacak. Süper Amatör Küme Kırmızı grupta Akyazı’dan galibiyetle dönen Karasuspor grubundaki maçları lider olarak tamamlamayı garantilerken, Beyaz grupta birinci Adapazarıspor ile ikinci Kocaalispor’un zirve yarışı son haftaya taşındı. Kırmızı grupta sezon başında ligden çekilen Sapanca Akademispor’dan sonra Pazarköy Eğitimspor ve evinde Hendek Akova ile berabere kalan Çaybaşı Bekirpaşaspor takımları süper amatöre veda ettiler. Beyaz grupta düşme hattında ise Ferizlispor, Kaynarcaspor lige veda ettiler. Son haftada Yeşilyurt Belde evinde Ferizli ile karşılaşırken, geçen hafta maçı yarıda kalan 19 Puanlı Karasu Yalıspor da Adapazarıspor’la karşılaşacak.(sırrı Şanlı)

 

KIRMIZI GRUPTA KARASUSPOR GARANTİLEDİ

Süper amatör küme kırmızı grupta alınan sonuçlar ne kadar ilginç ise bu grupta oynanan bazı karşılaşmalarda da yaşanan olaylar o kadar üzüntü verici oldu.

DÜŞENLER BELLİ OLDU

Olaylarla geçen 21. Hafta karşılaşmaları sonucunda Akyazı’da As Akyazıspor’u yenen Karasuspor grubundaki karşılaşmaları 54 Puanla lider olarak garantiledi. As Akyazıspor 49. Puanla ikinci sırada kalırken, Söğütlü’den galibiyetle çıkan Karasu Güvenspor 48 Puanla üçüncü sırada yine 48 Puanlı Arifiyespor da 4. Sırada son hafta alınacak sonuçlara göre play-off’a katılan diğer iki takım olacak.Kırmızı grupta Sapanca Akademispor’dan sonra Pazarköy Eğitimspor ile Çaybaşı Bekirpaşaspor süper amatöre veda eden takımlar oldular.

GEÇEN HAFTA TOPLU SONUÇLAR :

Söğütlüspor  1   Karasu Güvenspor : 2

As Akyazıspor :  1  Karasuspor : 2

Hendekspor : 2   Tuvasaş Demirspor : 4

Arifiyespor :  6  Pazarköy Eğitimspor : 0

Çaybaşı Bekirpaşa : 2  Hendek Akovaspor : 2

SON KARŞILAŞMALAR :

Hendek Akovaspor – Arifiyespor

Pazarköy Eğitimspor – Hendekspor

Tuvasaş Demirspor – As Akyazıspor

Karasuspor – Söğütlüspor

Karasu Güvenspor – Ferizli Karadenizspor

BEYAZ GRUPTA MANZARA DEĞİŞMEDİ

Süper Amatör küme beyaz grupta Adapazarıspor ile Kocaalispor’un liderlik yarışı son haftaya kaldı. Adapazarıspor Pamukova’da aldığı galibiyetle 56 Puanla liderliğini sürdürürken, Kocaalispor da 55 Puanla ikinci sırada yer alıyor. İki takım da son haftayı evinde geçirecekler. Bu grupta üçüncü olacak takım son hafta alınacak sonuçlara kaldı. Pamukova 1968Spor 44 Puanla üçüncü sırada yer alırken mavi beyazlılar son haftada Kocaalispor’la deplasmanda oynayacaklar. 42 Puanlı Arifiye Kalaycıspor da 4. Sırada ve evinde Hendek Boğazspor’u konuk edecek. Beyaz Grupta düşme hattında yer alan Ferizlispor ile Kaynarcaspor lige veda ettiler. Bu grupta düşecek üçüncü takım ise son hafta karşılaşmaları sonunda belli olacak. 19 Puanlı ve geçen hafta maçı yarıda kalan Karasu Yalıspor Adapazarıspor’a konuk olurken, 18 Puanlı Yeşilyurt belde de evinde düşen Ferizlispor ile karşı karşıya gelecek.

GEÇEN HAFTA TOPLU SONUÇLAR :

Kaynarcaspor  : 2  Erenlerspor : 2

Alaağaçspor : 1  Kocaalispor : 1

Pamukova1968spor :  0  Adapazarıspor : 1

Karasu Yalıspor   Yeşilyurt Beldespor ( tatil edildi )

Ferizlispor :  0  Arifiye Kalaycıspor : 5

Hendek Boğazspor : 1 Kışlaçayspor : 1

SON HAFTA MAÇLARI :

Kışlaçayspor – Erenlerspor

Arifiye Kalaycıspor – Hendek Boğazspor

Yeşilyurt Beldespor – Ferizlispor

Adapazarıspor – Karasu Yalıspor

Kocaalispor – Pamukova1968spor

Kaynarcaspor – Alaağaçspor

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!