SÜPER AMATÖR’DE KOPMA YOK

SÜPER AMATÖR’DE KOPMA YOK

Süper Amatör küme B Grubunda ligin 7. Haftasına girilirken takımların birbirinden kopmadığı ve zirve yarışında nefes nefese bir mücadelenin devam ettiği görülüyor. Puan cetvelinde ilk sıralara alan takımlar arasında sıralama nerede ise 1’er puanla devam ederken, ligin alt sıralarında ise bir değişme görülmedi. 7. Haftaya girilirken Ferizlispor ele geçirdiği liderliği 15 Puanla sürdürürken, bu takımı yine 15 Puanla ve averajla Kırkpınarspor inatla takip ediyor. Geçtiğimiz hafta liderliği kendi sahasında Erenlerspor karşısında son dakikada alınan beraberlikle üç puandan olup, 14 Puanla 3. sıraya yerleşen Pamukova 1968 Takımı bu hafta yine kendi sahasında As Akyazıspor’la oynayacağı karşılaşmada telafi etmek istiyor.

SIRADAKİ GELSİN !

B Grubunun 4. sırasında 13 Puanlı Karasu Yalıspor, 5. Sırada ise 12 Puanlı Sapanca Gençlikspor bu takımları inatla takip etmeye devam ediyor. Erenlerspor ise geçen hafta Pamukova’da aldığı 1 Puanla ve toplam 11 Puanla 6. Sırada yer alıyor. İlk haftaların aldığı sonuçlarla şaşırtan takımı As Akyazıspor da 9 Puanla 7. Sırada bulunuyor. İki Hendek takımı Hendekspor ile Hacıkışlaspor takımları 5’er puanla kardeş kardeş 8. ve 9. Sırayı paylaşıyorlar. Bu grupta düşme hattında ise herhangi bir değişiklik yok ve 2 Puanlı Karapürçekspor, 1 Puanlı Demirspor ile Puansız Hanlıköyspor ligin dibine demir atmış durumdalar.

TAKIMLAR İÇİN ZORLU BİR HAFTA BAŞLIYOR

Süper amatör küme B Grubunda bu hafta zorlu mücadelelere tanık olacağız. Lider Ferizlispor Hendek’te Hendekspor karşısında puan arayacak ama Hendekspor’un da şiddetle puana ihtiyacı var. Erenlerspor kendi evinde ligin güçlü takımlarından Karasu Yalıspor’u konuk edecek. Erenlerspor bu karşılaşmadan üç puan alarak zirveden kopmak istemiyor. Yalıspor ise yarıştan kopmak niyetinde görünmüyor. iki takımı da zorlu bir maç bekliyor. Geçen hafta beklenmedik bir beraberlik alarak 3. sıraya inen Pamukova 1968 ise yine kendi sahasında 9 Puanlı As Akyazıspor’u ağırlayacak.Erenler sentetik sahada ligin dibini ilgilendiren bir karşılaşmada Demirspor ile Hanlıköyspor karşı karşıya gelecekler. Süper Amatör Küme B Grubunda yarın oynanacak karşılaşmaların programı da şöyle :(Hazırlayan : Sırrı ŞANLI)

SÜPER AMATÖR PROGRAMI

*******************************

14-11-2015 CUMARTESİ

14.00   Erenler Suni Çim      Erenlerspor-Karasu Yalıspor

16.00   Erenler suni çim        Tüvasaş Demirspor-Hanlıköyspor

14.00   Hendek                     Hendekspor-Ferizlispor

14.00   Karapürçek              Karapürçekspor-Kırkpınarspor

14.00   Hacıkışla                   Hacıkışlaspor-Sapanca Gençlikspor

14.00   Pamukova                 Pamukova1968spor-As Akyazıspor

14.00   Arifiye Bld.komp.    Arifiyespor-Ferizli Karadenizspor

(ŞAMPİYONLUĞA OYNAYANLAR )

FOTO: Ferizlispor

FOTO: Kırkpınarspor

FOTO: Pamukova 1968

FOTO: Karasu yalıspor

( DÜŞME POTASI ÜÇ TAKIM )

FOTO: Karapürçekspor

FOTO: Demirspor

FOTO: Hanlıköyspor

———————————————————————————————

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!