SÜPER AMATÖR’DE HEYECAN ARTIYOR

featured

SÜPER AMATÖR’DE HEYECAN ARTIYOR

HAZIRLAYAN: Sırrı ŞANLI

Sakarya Süper Amatör Küme’de 14. haftayı geride bıraktık. 15. Haftaya girilirken her iki grupta da heyecan git gide artmaya devam ediyor. Kırmızı grupta Arifiyespor Ferizli deplasmanında kaybederken, As Akyazıspor hükmen galibiyetle ve averajla liderliğini sürdürmeye devam etti. Beyaz grupta da Adapazarıspor ile Kocaalispor’un amansız yarışı devam ediyor. Her iki takım da farklı galip gelirken puan cetvelinde zirve değişmedi ve Adapazarıspor 38 Puanla liderliğini sürdürürken Kocaalispor da iki puan geriden ikinci sırada mavi beşazlıları takip etmeye devam ediyor.Kırmızı grupta Arifiyespor bu hafta Hendekspor’u kendi evinde ağırlarken, lider As Akyazıspor son sıralardan kurtulmaya çalışan Çaybaşı Bekirpaşaspor’a konuk olacak. Beyaz grupta ise her iki takım da kendi sanalarında oynayacaklar. Adapazarıspor sahasında Arifiye Kalaycıspor ile karşı karşıya gelirken, Kocaalispor da yine kendi sahasında Kışlaçayspor’u konuk edecek.

KIRMIZI GRUPTA ÇEKİŞME DEVAM EDİYOR

Süper amatör küme kırmızı grupta As Akyazıspor maçı olmamasına rağmen hükmen aldığı üç puanla 35 Puan ve averajla liderliğini sürdürürken, ikinci sıradaki Arifiyespor ise geçtiğimiz hafta Ferizli’de hiç ummadığı bir yenilgi aldı ve yeşil beyazlılar puan cetvelinde yine 35 Puanla ikinci sıraya indi. Üçüncü sırada ise Karasuspor 33 Puanla ve inatla bu iki takımın takibinden vaz geçmiyor. Bu grupta düşme hattında Pazarköy Eğitimspor aldığı farklı yenilgi ile ve 4 Puanla 11. Sırada, onun bir üzerinde Hendek Akovaspor 11 Puanla 10. Sırada ve Çaybaşı Bekirpaşaspor da 13 Puanla 9. Sırada düşme potasında yer alıyorlar.

HAFTANIN MAÇLARI

Hendek Akovaspor – Karasu Güvenspor

Pazarköy Eğitimspor – Karasuspor

Arifiyespor – Hendekspor

Çaybaşı Bekirpaşaspor – As Akyazıspor

Tuvasaş Demirspor – Ferizli Karadenizspor

 

BEYAZ GRUPTA DURUM PEK FARKLI DEĞİL

Süper Amatör Küme beyaz grupta ise durum geçtiğimiz haftalardan pek farklı görünmüyor. Adapazarıspor 38 Puanla liderliğini sürdürürken, Kocaalispor da 36 Puanla ikinci sırada takibini sürdürmeye devam ediyor. Üçüncü sırada ise lig başında zor günler yaşayan ancak daha sonraları toparlayan Arifiye Kalaycıspor 29 Puanla yer alıyor. Beyaz grupta düşme hattında ise  7 Puanla lig sonuncusu Kaynarcaspor’da olağanüstü bir patlama görüldü ve kırmızı beyazlılar Ferizli’yi deplasmanda 5-0 Yenerek herkesi şaşırtırlarken ilerisi içinde fazlaca umutlanmaya başladılar. Ferizlispor da evinde farklı yenilerek 7 Puanda kaldı ve averajla 11. sırada kaldı. Bu takımın bir üzerinde 12 Puanlı Kışlaçayspor 10. Sırada, onunda bir üzerinde 13 Puanlı karasu Yalıspor da 9. Sırada yer almaya devam ederken 8. Sıradaki 14 Puanla Alaağaçspor’un da durumu diğerlerinden pek farklı görünmüyor.

HAFTANIN MAÇLARI

Yeşilyurt Beldespor – Erenlerspor

Kaynarcaspor – Hendek Boğazspor

Alaağaçspor – Ferizlispor

Pamukova 1968spor – Karasu Yalıspor

Adapazarıspor – Arifiye Kalaycıspor

Kocaalispor – Kışlaçayspor

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!