Sultanlar Yine Üzgün

Sultanlar Yine Üzgün

Sakaryaspor Bayan Voleybol takımı,  Lütfü Yaman Spor Salonunda konuk ettiği İBA Kimya TED Ankara Kolejliler takımına 3-0 yenildi.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig B Grubunda mücadele eden Sakaryaspor takımı, İBA Kimya TED Ankara Kolejliler karşısında file önünden yenilgiyle ayrıldı. Şahin Kara ve Müjgan Sevgier’in yönettiği müsabakayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel , Voleybol İl Temsilcisi Mehmet Akova, Voleybol Hakem ve Gözlemciler Dernek Başkanı Mehmet Ürkmez ve sporseverler izledi.

İdris Demir Antrenörlüğündeki Sakaryaspor , müsabakaya Kübra  , Ömür, Gökçe, Ezgi, Ganime, Begüm, Zeynep, Nilay, Gizem , Sıla , Gizem Bayraktar ve Ebru’dan oluşan kadro ile çıktı. Yusuf Çavuşoğlu antrenörlüğündeki

TED Ankara takımı ise İdil, Deniz, Sena, Burcu, Tatsiana, Beril, Yalıya , Yaren, Ezgi , Damlanur, Bahar, Zeynep ve Kübra’dan oluşan ekiple çıktı.

İlk seti 28-26 mağlup tamamlayan Sakaryaspor takımı, ikinci setide 25-14 geride tamamladı. Son sette 28-26 sayı ile rakibine üstünlük kuramayan Sakaryaspor takımı , İBA Kimya TED Ankara Kolejliler takımı karşısında file önünden 3-0  yenik ayrıldı. Ligin 19ncu haftasını mağlup kapatan temsilcimiz

20. Hafta müsabakasında 03 Şubat 2018 tarihinde Ankara’da Kahramankazan  Belediye takımı ile karşılaşacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!