SULTANBEYLİ’DE ÜÇ PUAN ARIYORUZ

SULTANBEYLİ’DE ÜÇ PUAN ARIYORUZ

Sakaryaspor 04-11-2015 Çarşamba  günü Sultanbeyli Gölet İlçe Stadında Saat 13.30’da Sultanbeyli Belediyespor önünde üç puan savaşı veriyor.

ERTELEME MAÇLARI BUGÜN OYNANIYOR

Ligin 9. Haftasında oynanması gerekirken Ankara’da meydana gelen üzücü olay sebebiyle yas ilan edildiği için ileri bir tarihe ertelenen Spor toto 3. Lig 2. Grup karşılaşmalarının tüm maçlar 04-11-2015 günü oynanacak. Maça çok iyi hazırlanan Sakaryaspor’lu futbolcularda moraller yüksek seviyede. Yeşil-siyahlılarda geçen maç sakatlanan Volkan yılmaz kadroda yok. Yine geçtiğimiz hafta kart cezalısı olan Burak Bekaroğlu da bu maçta takımdaki yerini alacak. Sakaryaspor’lu futbolcular bu maçtan galibiyetle çıkmak için söz birliği yaptılar. Bu maçın hazırlıklarını dün sabah yaptıkları antrenmanla bitiren yeşil siyahlılar İstanbul’da daha önce kaldıkları otele yerleştiler ve maç saatini büyük bir heyecanla beklemeye başladılar

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!