SULTANBEYLİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

featured

SULTANBEYLİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Sakaryaspor bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sultanbeyli Belediyespor maçının hazırlıklarına Rüstemler Tesislerinden yaptığı çalışma ile başladı. Yeşil siyahlılar Tuncay Şanlı’nın görevine son verilmesinden sonra haftanın ilk çalışmasını yardımcı antrenör İsmail öz nezaretinde gerçekleştirdi. İsmail Öz’ün yardımcıları ise alt yapıdan Furkan Köseoğlu ile kaleci antrenörü Neşet Zhaveli idi.

 

3 KART CEZALISI BULUNUYOR

Sakaryaspor’da bu hafta sonu oynanacak olan Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmasında Afyonspor maçında kırmızı kart gören Ahmet ile Coşkun’un yanı sıra, sarı kart cezalısı durumuna düşen Ceyhun Yelkenci de oynamayacaklar. Öte yandan yeşil siyahlıların bundan sonraki çalışmalarını Sultanbeyli Belediyespor’un maçlarını oynadığı Gölet futbol sahasının sentetik çim saha olması nedeniyle bugünden itibaren Ekrem Karaberberoğlu Alt yapı Tesislerinde gerçekleştirmesi bekleniyor.

 

HÜSEYİN’İN DURUMU BELİRSİZLİĞİNİ KORUYOR

Sakaryaspor’un başarılı kalecisi Hüseyin Pazar günü oynanan Afyonspor karşılaşmasında geçirdiği sakatlık nedeniyle MR’si çekildiğinden ve tedavisinin sürdüğünden Sakaryaspor’un ilk çalışmasına katılamadı. Hüseyin’in durumunun belirsizliğini koruduğu açıklandı. Öte yandan Sakaryaspor’un düş gerçekleştirdiği haftanın ilk çalışmasına halası vefat eden Erçağ Evirgen izinli olduğu için katılamadı.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!