SULTANBEYLİ BLD:1-1 SAKARYASPOR

BİR PUANA MUM OLDUK 1-1

Sakaryaspor erteleme karşılaşmasında Sultanbeyli Belediyespor’a konuk oldu. Maçın henüz 9. Dakikasında Hacı Ömer’in kafa golüyle 1-0 Öne geçti. İlerleyen dakikalarda yine Sakaryaspor etkili bir futbol oynarken ilk yarının son dakikalarında Sultanbeyli Belediyespor’un kaçan golleri vardı. Maçın 42. dakikasında Sakaryaspor savunmasının duraklamasından yararlanan Emircan kaleci Yavuz’la karşı karşıya kaldı ama topu kale direğinin yarım metre kadar yanından dışarıya gitti. Aslında bu Sakaryaspor için bir ihtardı. Çünkü Sakaryaspor ikinci yarı boyunca geriye çekildi ve çok etkisiz bir futbol oynamayı tercih edince Sultanbeyli Belediyespor’lu oyuncular daha çok pas yapmaya ve dolayısıyla da tehlikeli olmaya başladılar. Nitekim sahanın en iyilerinden Emircan sahneye çıktı. Emircan’ı durdurmakta zorluk çeken Sakaryaspor savunması ne yapacağını şaşırmış bir hale geldi. Maçın 78. Dakikasında Emircan ceza alanımıza girdi kendini yerde buldu. Maçın Hakemi Ali Zağlı penaltı noktasını gösterdi. Atışı eski Sakaryaspor’lu İlkay Demir kullandı ve gole çevirdi, durum 1-1 Berabere oldu. Maçın 81. dakikasında yine Emircan kaleci Yavuz’la karşı karşıya kaldı ama bu defa Yavuz topu ayakları ile çıkarmayı başardı, Yavuz yerde kaldı topu Fikret uzaklaştırdı. Maçın duraklama dakikalarında yine Emircan ve yine penaltı. Bu defa Emircan topa vuracakken Volkan çekiç’in müdahalesi ile yerde kaldı ve bir penaltı atışı daha verildi. Ama İsmail’in kullandığı penaltı atışını Yavuz harika bir kurtarışla önledi ve Sakaryaspor’u mağlubiyetten kurtardı. Sonuç olarak bilhassa ikinci yarıda ne yaptığını bilmeden oynayan Sakaryaspor şansının da yardımı ile Sultanbeyli’de 1 Puana mum oldu.

MAÇIN KÜNYESİ

STAD : Sultanbeyli Gölet Futbol Sahası

HAKEMLER : Ali Zağlı**  Ahmet Yakarca***  Gökhan Esen***

SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR : Hasan**  Dursun**  Tayfun**  Cihan***  Emrah**  Gökhan**  Caner*** ( İlkay Demir ***) Emircan***  İsmail***  Fatih**  Sedat** ( Enes Dk. 77)

TEKNİK DİREKTÖR : Davut Şahin

SAKARYASPOR A.Ş ; Yavuz***  Mustafa Cevahir***  Burak Göksel**  Nedim**  Sertaç**  Fikret**  Mert Sarı** ( Sadullah Dk. 80 ) Hacı Ömer*** ( Doğan Seçkin Dk. 64 )  Feyyaz** ( Mustafa Akgün Dk.86 )  Adnan**  Volkan Çekiç**

TEKNİK DİREKTÖR : Deniz Kolgu

GOL: Dk. 9 Hacı Ömer ( Sakaryaspor ) Dk. 78. İlkay penaltıdan ( Sultanbeyli )

MAÇTAN DAKİKALAR :

Dk. 9 Sakaryaspor sağdan Fikret’le taç atışı kullandı , uzun taç atışına Sultanbeyli savunma oyuncusu Dursun’la Hacı Ömer birlikte yükseldiler, rakibin kafasından seken topa Hacı Ömer kafayı vurdu ve top kaleci Hasan’ın bakışları altında ağlara gitti.

Dk. 17 Feyyaz sarı kart gördü

Dk. 26 rakibine sert giren Sertaç Eren sarı kart gördü.

Dk. 33 Mert sarı kart gördü.

Dk. 42 Savunmanın bir anlık duraklamasından yararlanan Emircan kaleci Yavuz’la karşı karşıya kaldı, vuruşu kale direğinin yarım metre kadar yanından dışarıya gitti.

Dk. 45 İlk yarı 1-0 Sakaryaspor’un galibiyeti ile sona erdi.

Dk. 53 Caner  kaleci Yavuz’la karşı karşıya kaldı, Yavuz topa müdahale etti ve yerde kaldı, Fikret topu uzaklaştırdı.

Dk. 56 Sultanbeylispor’da Caner’in yerine eski Sakaryaspor’lu İlkay Demir oyuna girdi.

Dk. 58 Bir Sultanbeyli atağında Fikret topu ileriye çıkarttı ve takımını rahatlattı.

Dk. 60 Mustafa Cevahir topu ortaladı, Hacı Ömer yine yükseldi kafayı vurdu ama top dışarıya çıktı.

Dk. 62 Sakaryaspor savunmasının zorlandığı bu dakikada Sertaç Eren sarı kart gördü.

Dk. 77 Sultanbeylispor’da Sedat’ın yerine Enes oyuna dahil oldu.

Dk. 78 Emircan ceza alanına girdi topa vuracakken kendini yerde buldu ve maçın hakemi Ali Zağlı penaltı noktasını gösterdi. Atışı İlkay Demir kullandı ve gole çevirdi.

Dk. 81 Yine bir Sultanbeyli atağı yine kaleci ile karşı karşıya ama Yavuz bu topu ayakları ile çıkarmayı başardı.

Dk. 83 İlkay Demir ceza alanına girdi boştaki Emircan’a çıkarttı , araya giren Nedim bu zor da olsa tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dk. 90+1 Emircan yine ceza alanına girdi, Volkan Çekiç’in müdahalesi ile yere düştü Hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Atışı İsmail kullandı ama penaltı atışını Yavuz kurtardı.Maç ta atılan birer golle 1-1 Berabere sona erdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!