Sporun geleceğine en güzel yatırım

Sporun geleceğine en güzel yatırım

Büyükşehir Belediyespor Basketbol Kulübünü makamında ağırlayan Başkan Toçoğlu, “Basketbol takımımızın gidişatından memnunum. Toplumun her kesiminden vatandaşlarımız maçlara ilgi gösteriyor. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk gelecek. Ekibimize inşallah şampiyonluk hediyesi olarak yeni bir altyapı tesisi kazandıracağız. Hazırlıklarımız sürüyor” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı yönetici, teknik ekip ve sporcularını makamında ağırladı. Büyükşehir başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette basketbolda yakalanan ivmeden çok memnun olduklarını ifade eden Başkan Toçoğlu, sezon sonunda şampiyonluğun geleceğine inandıklarını söyledi.

Şampiyonluk gelecek

Başkan Toçoğlu, “4 yıl önce başladığımız bu yolculukta şu an çok güzel bir seviyede olduğumuzu söyleyebilirim. Ben de iç sahada oynadığımız maçları yakından takip ediyorum. Her maçımız dolu tribünler önünde oynanıyor. Takımımız şehrimize çok ciddi bir hava kattı. Biz takımımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz. İnşallah bu sezon üst lige çıkarak; bu başarılı grafiği taçlandıracağız. İnşallah altyapımıza da bir tesis kazandıracağız. Ekibimize inşallah şampiyonluk hediyesi olarak yeni bir altyapı tesisi kazandıracağız. Hazırlıklarımız sürüyo. Sakarya uzun yıllar basketbolda adından söz edilen bir şehir haline gelecek” diye konuştu.

Takımımıza ilgi memnuniyet verici

Toçoğlu, “Salonda maç izlerken zaman zaman tribünleri de gözlemleme fırsatı buluyorum. Toplumun her kesiminden her yaş kategorisinden insanların orada bulunması açıkcası beni çok memnun ediyor. Bu ilgi bizleri de daha fazla motive ediyor. Basketbolun şehrimizin sosyal hayatına büyük bir katkı sunduğu muhakkak. Bunun yanında sportif başarıyı da sağladığımızda çok daha güzel olacak. Bu da siz basketbolcu kardeşlerimizin elinde. Bu şehre katkı sağladığınızı unutmayın. Allah yolunuzu açık etsin” ifadelerini kullandı.

Basketbol şehri

Görüşmede söz alan SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ ise, “Şehrimiz hem nüfus hem de ekonomik olarak büyüyor. İhracatımız ve istihdamımız her geçen gün artıyor. Sosyo-kültürel anlamda da büyük bir atılım söz konusu. İlk olarak Basketbol Süper Ligi’nde ardından da Uluslararası arenada mücadele etmek istiyoruz. Burada önem verdiğimiz diğer bir nokta da sürdürebilirlik. Bu şehir nice başarılara imza attı. Basketbolu da bu anlamda söz edilen bir şehir haline getirmek istiyoruz” derken; Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, Başkan Toçoğlu’na takıma gösterdiği ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür etti. Ziyaretin sonunda takımın kaptanları Kerem Gönlüm ve Can Akın, günün anısına Başkan Toçoğlu’na forma hediye etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!