SPORDA İLK YARDIM KURSU AÇILDI

featured

SPORDA İLK YARDIM KURSU AÇILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonunun Tüm yurtta ortaklaşa düzenlediği İlk Yardım Kursu ilimizde de açıldı.

İLK YARDIM EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ İLE

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez, “İlk Yardım Eğitimi İşbirliği Protokolü”ne imza attı. Yapılan Protokole göre , İlk yardım Kursunu başarıyla tamamlayan sertifika alacak ve Amatör Spor müsabakalarında ilk yardım görevinde bulunacak.

İlimizde de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sakarya Yüzme Havuz’u Toplantı Salonunda yapılan İlk Yardım Kursuna ilgi büyüktü. İl Sağlık Müdürlüğünden gelen Eğitmenler Melin Kurtulmuş, Nuh Uzel ve Kıymet Hocaoğlu önderliğinde yapılan İlk Yardım Kursları , gruplar halinde devam ediyor.  Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, ilk yardım kursuna katılanlara başarılar dileyerek, yazılı ve uygulamalı sınavda başarılı olanlar, Amatör Spor Müsabakalarında görev yapabilecek “ dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!