SPORDA İKİ İNSAN

featured

SPORDA İKİ İNSAN

Bu konuda bana sorarsanız Birincisi, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Fatih Çelikel . İkincisi ise Sakaryaspor için verdiği tüm maddi manevi desteği esirgemeyen tek adam Cevat Ekşi Cevat Ekşi mi Sakaryaspor’un sevdalısı yeşil siyahlı formanın tutkusu olan bir insan . Düşünün bir kere Gürses’in yönetiminde görev aldığı günden bu güne kadar elindeki tüm imkânları yani maddi ve manevi yönünden hiçbir şey esirgemeyen bir insan o. Yani Karadenizli hemşerim olması nedeniyle Sakaryaspor sevdalı bir insan olarak saygıyla onu selamlarım. Bu kadar Sakaryaspor sevdalısı olan bir insan şimdi de nasip olursa 30 Haziranda Yeni kaliteli ekibinle aday olacak olan insan Allah yolunu açık eylesin . Şunu da belirtmek isterim.

Bu insan Gürses’in yönetiminde yer alıp gidişatı beğenmeyip Gürses’le ters düşerek istifa eden bir insan Amacı bu gidişata dur diyebilecek kadar cesur akıllı sevecen insan Cevat Ekşi yönetimden istifa etmesine rağmen onun Sakaryaspor sevdası bir türlü Sakaryaspor’dan koparamayarak takımın final maçına kadar gitmesini sağlamıştır. İşte bu insan Cevat Ekşi Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede çoğunluk sağlanamadığından 30 Haziran Salı gününde yapılacak 2ci kongrede Cevat Ekşi ekibinle aday olacağını ve yönetiminde elit insanların yer alması daha da dikkati çekerek gönüllere taht kuracak bir aday olmuştur. Allah gönlüne göre versin inşallah başkan olur Sakaryaspor’umuz şeffaf bir yönetimle yoluna devam eder. Gelelim benim en çok başarılı spor adamlarımızdan biri olarak gördüğüm insan Spor İl müdürümüz Fatih Çelikel Düşünün bir kere sabah mesai saati ile işe başlamasıyla Sakaryalı gençlerimize nasıl sahip çıkarız düşüncesiyle çalışmalarına hız katarak kendi bünyesinde yer alan tesisleri bu gençlere kucak açarak kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak amacıyla öz veri ile çalışan insan . Yani Atom karınca desek yerinde mi olur. Bu müdürümüz Sakarya ilimizin ne kadar köy kasaba mahalle varsa sportif faaliyetleri yaptırarak gençlerimize sahip çıkan insanların başında gelir desem yeri vardır. Spordan gelen bir insanın halini sporcu anlar işte fatih hocada bu vasıf olduğundan başarılarına başarı katarak Sakarya’da gençlerin kötü alışkanlıklarından uzak kılması için çalışmalarına devam ediyor saygıyla taktir ediyorum. Her iki güzel insana da başarılarının daim olmasını diler. Çalışmalarının her şey Sakarya için olduğunu Bilincinde olduklarından dolayı

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!