SPOR TABAN BİRLİKLERİ TEK SES

featured

SPOR TABAN BİRLİKLERİ TEK SES

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda yapılan bir toplantı ile hafta sonunda Yurdumuz genelinde yaşanan darbe teşebbüsü ve olan gelişmeler Sakarya Futbolunu yönetin kurumlar tarafından lanetlendi.

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Amatör Evi’nde yapılan toplantıya Tff Sakarya Bölge Müdürü Ferruh Sezgin, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri  Federasyonu Genel Başkanı Yaşar Zımba, Askf yönetim Kurulu, Sakarya İl Hakem Kurulu Başkanı Ercan yıldırım ve kurulu, Faal Futbol Hakemleri Derneği Başkanı Özgür Aygün, Tüfad İl Temsilcisi Tamer İlaçan ve kurulu, Sakarya Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan, Saha komiserleri Derneği Başkanı Mahmut Güzel ve Askf Genel sekreteri Neşet Çakır katıldılar. Hazırlanan ortak bildiriyi Sakarya Askf Genel Başkanı Yaşar Zımba okudu. Okunan bildiri daha sonra toplantıya katılanlar tarafından imza altına alındı. Askf Genel Başkanı  Yaşar Zımba tarafından okunan bildiri aynen şöyle :

BASIN BİLDİRİSİ

Değerli arkadaşlar, çok değerli basınımızın güzide temsilcileri,

Hepimizin malumu olduğu üzere 15.07.2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Devletine, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasını ihlale, Türkiye Büyük Millet Meclisini ve Türkiye Cumhuriyetinin Hükümetini feshederek ülkemizi ele geçirerek Halkımızın İradesini yok saymaya yönelik haince bir kalkışmaya şahit olduk.

Yüce milletimiz, tüm dünyaya örnek olacak ve şu ana kadar bir örneği bulunmayan şekilde, Emniyet Güçlerimiz ile birlik olarak darbe yapmaya kalkışan vatan hainlerine gerekli cevabı vermiştir.

Bu kalkışma ile şunu gördük; vatan hainlerinin, paralel devlet yapılanması içerisinde bulunan terör örgütünün ne denli etkili olduğunu, devletin tüm birimlerine sızdığını ve emellerine ulaşmak için her türlü hileye, desiseye, ihanete ve şiddete başvuracağını, onların gözünde Millet İradesinin hiçbir öneminin olmadığını, vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin onlar için hiçbir öneminin olmadığını.

Ancak. ülkemize, devletimize, milletimize, meclisimize ve hükümetimize tuzak kuran bu hainler, tuzak kuranlara karşı en iyi tuzak kuranın Yüce Allah olduğunu, milletimizin ne denli vatansever ve basiretli olduğunu, milletimizin vatan konu olduğunda canını dahi feda etmekte zerre kadar tereddüdünün olmadığını ve olmayacağını unutmuşlardır.

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Taban Birlikleri olarak; ülkemize, milletimize, devletimize, meclisimize ve hükümetimize kasteden hain ve teröristler ihanetlerinin karşılığını en iyi şekilde yüce milletimizden almışlardır. Ayrıca yaptıkları ihanetin hesabını yüce yargımız önünde verecekler ve bedelini ödeyeceklerdir.

Yapılan ihanet başta ülkemizin dünya ülkeleri nezdindeki konumuna, huzur ve sükuna büyük darbe vurmuştur. Ayrıca sporumuza, sporcularımıza da büyük oranda zarar vermiş faaliyetlerimizi sekteye uğratmıştır.  Bizler bu güne kadar olduğu gibi bundan sora da yapılacak her türlü ihanete ve hainlere hak ettikleri karşılığı ve cevabı Çanakkale ‘de olduğu gibi misli ile nasıl vermiş isek,  bundan sonra da aynı şekilde vereceğiz, vermeye devam edeceğiz.

Bizler Sakarya Amatör Spor Kulüpleri ve taban birlikleri olarak; 15.07.2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Devletine, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasını ihlale, Türkiye Büyük Millet Meclisini ve Türkiye Cumhuriyetinin Hükümetini feshederek ülkemizi ele geçirerek Halkımızın İradesini yok saymaya yönelik haince plan kuran ve kurdukları hain planı uygulamaya geçirmeye kalkan ve onlara yardım edenleri kim olurlarsa olsunlar buradan lanetliyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm hain ve ihanet şebekeleri karşısında yüce halkımız ile birlikte bizleri bulacaktır.

Saygılarımızla, 19.07.2016

YAŞAR ZIMBA                   FERRUH SEZGİN               ALİ ARSLAN                            ERCAN YILDIRIM

Sakarya ASKF                 TFF Bölge Müdürü           Futbol İl Temsilcisi                    İl Hakem Kurulu

Başkanı                                İMZA                              İMZA                                            Başkanı

İMZA                                                                                                                                İMZA

ÖZGÜR AYGÜN              TAMER İLAÇAN                      MAHMUT GÜZEL

TFFHGD Başkanı             TÜFAD İl Başkanı                   Saha Kom D. Başkanı

İMZA                              İMZA                                      İMZA

askf taban birlikleri (1) askf taban birlikleri (2) askf taban birlikleri (4)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!