SPOR KARDEŞLİKTİR

SPOR KARDEŞLİKTİR

Her zaman söyleriz “ spor kardeşliktir” diye ama ne olursa olsun maç oynanırken her nedense kendimizi kaptırıyoruz galiba. Maçın hakemine itirazlar artınca hakemler de kaşına gözüne bakmadan saha dışına alıveriyorlar. Bunun bir örneğini Cumartesi günü Akova sahasında oynanan Akovaspor-Adapazarıspor Süper amatör küme maçında yaşadık.

SIRAYLA DIŞARIYA ALINDILAR !

Önce Akovaspor’un antrenörü Ali kemal Yener ve daha sonra da Yenikent Fıratspor antrenörü Hasan Tuncel itirazlarını arttırınca soluğu tel örgünün dışında aldılar. Ama ne tuhaftır ki hiç birşey olmamış gibi ikisi de bir arada takımlarına aynı yerden talimat yağdırırlarken, ortada gerçekten bir dostluk manzarası yaşattılar. Demek ki insan sahanın içinde iken bir başka, sahanın dışında ise daha bir başka oluyor. Futbol İl temsilcisi Ali Arslan da onlarla birlikte bu centilmen anı paylaşıyor.Gerçekten spor kardeşliktir de her nedense sahanın içerisinde bunun farkına varamıyoruz galiba…

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!