SPOR ADAMLARINDAN VALİ COŞ’A ZİYARET

featured

SPOR ADAMLARINDAN VALİ COŞ’A ZİYARET

Sakarya  Spor Adamları Derneği Sakarya  Valisi  Hüseyin Avni Coş’u  ziyaret  etti.

FAALİYETLERİNİ VALİ COŞ’A İLETTİLER

Sakarya  Spor Adamları Derneği Başkan  Zeki Öztürk, Başkan Yardımcısı Alİ Kaya ile birlikte daha önce planladıkları gibi Vali Coş’a bir ziyarette bulunarak yeni kurulan dernek faaliyetlerini Sakarya  Valisi  Hüseyin Avni Coş’a  ilettiler.

DESTEK SÖZÜ ALDILAR

Sakarya  Spor Adamları Derneği Başkan  Zeki Öztürk” Sakarya Spor Adamları Derneği’nin  kuruluş amacını, yürütülecek faaliyetlerini ve projelerini Vali Coş’a  anlatarak valilik olarak destek istediler. Sakarya valisi Hüseyin Avni Coş ta  spor ile ilgili Sakarya’daki bir boşluğu doldurduklarını,  bu sebepten dolayı da çalışmalarından  dolayı müteşekkir olduğunu ve her zaman derneğin yanında olacağını ve destekleyeceğini beyan etti. Görüşme sonrası bir açıklama yapan Sakarya Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Öztürk  “ Biz de dernek olarak kendilerine bu duygu ve düşüncelerinden dolayı teşekkür ederek. Vali’mizi  derneğimize davet ettik kendisi de ilerdeki günlerde inşallah ziyaretimize geleceğini söyledi” Diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!