SPOR ADAMLARINDAN FAİR PLAY MESAJI

featured

SPOR ADAMLARINDAN FAİR PLAY MESAJI

Sakarya Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Öztürk Pazar günü başlayacak olan 1. Amatör Küme Play-off karşılaşmaları öncesinde bir mesaj yayınlayarak katılacak tüm takımlara başarılar dilerken, müsabakaların fair Play çerçevesinde geçmesini diledi. Spor Adamları Derneği’nin mesajı şöyle :

“ Pazar günü başlayacak olan ve 1.amatör kümeden süper amatör kümeye çıkacak olan son 2 takımın belirleneceği ve toplam 10 takımın mücadele edeceği play of maçlarında bütün takımlarımıza başarılar dilerim. Play of maçlarının fair play çerçevesinde geçmesini arzu eder, aynı zamanda bütün futbol tutkunu seyircilerimizin ve idarecilerimizin hocalarımızın aynı hassasiyet’le karşılıklı güzel duygu ve düşüncelerini sahaya aktarmalarını temenni ederim. Sonuç olarak Türk futbolu ve Sakarya futboluna örnek olacak bir play-off ile noktalanmasını canı gönülden arzu ederim.”

Zeki ÖZTÜRK

Sakarya Spor Adamları Derneği Başkanı

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!