Spor Adamları, Sırı Şanlı için mevlit okutacak

featured

Spor Adamları, Sırı Şanlı için mevlit okutacak

 Sakarya Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Öztürk; Yönetim Kurulu Üyeleri Muammer Fidan, Erol Aydın, Ali Kaya ve Ersan Küsmez ile birlikte Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesini ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmenimiz Nurettin Eryılmaz ile görüşen heyet, geçtiğimiz haftalarda vefat eden gazetemizin Spor Müdürü Sırrı Şanlı için taziyelerini iletti.

Spora çok şey kattı

Ziyarette konuşan Başkan Zeki Öztürk, Sırrı Şanlı’nın Sakarya’da spora ve sporculara önemli katkılar sağladığını belirtti. Öztürk, “Biz Spor Adamları olarak Sırrı Şanlı Ağabeye çok şey borçluyuz. Sporun içinde olan herkese bir eli değmiştir muhakkak. Önemli bir spor adamıydı. Vefatı bizi derinden etkiledi” dedi.

Şanlı için Mevlit

Sakarya Spor Adamları Derneği olarak Sırrı Şanlı’yı rahmetle anmak için Mevlit okutacaklarını bildiren Öztürk, “Sırrı Şanlı Ağabeye olan vefa borcumuzu biraz olsun hafifletmek adına ruhuna hitaben Ağa Camii’nde 27 Kasım Pazartesi  Günü Akşam Namazı ile Yatsı Namazı arasında mevlit okutacağız. Tüm spor camiasını, Sırrı Ağabey’in yakınlarını, sevenlerini değerli basınımızı ve vatandaşlarımızı mevlide bekliyoruz” dedi.

Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Eryılmaz da Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Öztürk ve yönetimine anlamlı ziyaretleri ve Sırrı Şanlı için okutacakları mevlit için teşekkür etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!