SPOR ADAMLARI DERNEĞİNDE GENEL KURUL YAPILDI

featured

SPOR ADAMLARI DERNEĞİNDE GENEL KURUL YAPILDI

Sakarya Spor Adamları Derneğinde 1.olağan genel kurulu yapıldı ve  Başkan Zeki Öźtürk güven tazeledi.

GENEL KURULA TEK LİSTE İLE GİDİLDİ

Tek listeyle gidilen kongreye 33 üyeden 30’u katıldı açık oylama ile yapılan kongrede üyelerin tamamının oyunu alan Zeki Öztürk seçim sonunda yaptığı konuşmasında üyelerine ve destek verenlere çok teşekkür etti projelerine yarım kalan yerden devam edeceklerini ilk fırsatta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn: Zeki Toçoğlu’nu ziyaret edeceklerini projeleri ve Derneğe kalıcı bir yer Kazandırmak için destek isteyeceklerini belirtti.

Daha sonra sırasıyla tüm Belediye Başkanlarını il Gençlik ve Spor İl Müdürü sn Fatih Çelikel’i, İl Emniyet Müdürlüğü ile sivil Toplum örgütlerimizi ziyaret edeceklerini belirterek projelerini sıraladı. Gençler ve engelliler için ciddi projelerinin olduğunu 2017 yılında projelerini tek tek hayata geçireceklerini bir çok spor okulu açacaklarını şimdiye kadar Sakarya’da hiç yapılmayan projelere imza atacaklarını da belirten Başkan Zeki Öztürk , projelerinde Oldukça iddialı olduğu gözlerden kaçmadı.

YÖNETİM BELİRLENDİ

Divan Başkanlığını Mehmet Kınalı’nın yaptığı genel kurulda Başkan Yardımcılıklarına Tezcan Demir ve Erol Aydın,  Divan Katipliğine Ömer Turgut ve üyeliğe ise Ayhan Aydemir seçildi Yönetim kurulu ve denetim kurulları şöyle oluştu:

Yönetim Kurulu Asil Liste:

Başkan: Zeki Öztürk 2-Hülya Lüleci 3-Bahattin Aydın 4-Ertuğrul Akgün 5-Ali Kaya 6-İrfan Metin 7-Muammer Fidan

Yönetim kurulu Yedek liste:

Erol Aydın 2-Tezcan Demir 3-Ersan Küsmez 4-Ayhan Cengiz 5-Mehmet Yılmaz-

Denetleme Kurulu Asil liste:

Burhan Severcan 2-Ayhan Aydemir 3-Ömer Turgut

Denetleme kurulu Yedek liste:

1-Emre Kocacık 2-Rıfat Erol 3-Ayşe Kılıç,Şeklinde oluştu

Başkan Öztürk Yönetim Kurulunda Görev Dağılımının önümüzdeki günlerde yapılacak olan toplantıda belirleneceğini söyledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!