SPOR ADAMLARI DERNEĞİ TOPLANDI

featured

SPOR ADAMLARI DERNEĞİ TOPLANDI

Sakarya Spor Adamları Derneği Ankara Caddesinde faaliyetini sürdüren ve aynı zamanda Sakarya Spor Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan Muammer Fidan’ın işyeri olan Fidan Kebap’ta yemekli bir toplantı yaptı. Sakarya Spor Adamları Derneği’nin bir bakıma istişare amacı taşıyan toplantısına Başkan Zeki Öztürk , Erol Aydın, Ertuğrul Akgün, Ersan küsmez, İrfan Tufan, Muammer Fidan, ve Denetim Kurulu üyesi Mehmet Kınalı ile konuk olarak Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir ve Spor Adamları Derneği’ne yeni katılan İşkur Müdür Vekili Hüseyin Keskin katıldılar.

“ AMACIMIZ ÖNCELİKLE GENÇLİĞE HİZMET “

Sakarya Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Öztürk  konuşmasına önce aralarına yeni katılan ve aynı zamanda eski bir güreşçi olan İşkur Müdür Vekili Hüseyin Keskin’i tanıtmakla başladı. Öztürk daha sonra gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. İlk hedeflerinin futbol okulu açmak olduğunu söyleyen Öztürk futbol okulu ile ilgili çalışmaların sona erdiğini ve 20 Mayıs 2017’de futbol okulunun Üniversiteden gelecek antrenörlerle başlayacağını, bunun için Çevre yolunda Aydın Halı saha ile anlaştıklarını söylerken bu işi için bir de servis aracı bulduklarını ve çocukları evlerinden alıp evlerine bırakmak niyetinde olduklarını söyledi. Bizler bu görevi para için yapmıyoruz, gençliğe hizmet için varız diyen Öztürk, Bununla ilgili açıklamayı da yapılacak bir basın toplantısı ile kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi.  Başkan Öztürk, “ daha önce böyle bir taahütümüz vardı ve bunu uygulamaya geçirdik. Kalıcı yer sorunumuzu da haletlik ve Kömür pazarı civarında geniş bir yer bulduk ve faaliyetlerimizi burada sürdüreceğiz. Daha önce kalıcı yer için beklentilerimiz vardı amahenüz bir cevap alamadık “ Diye konuştu. Bu konuda Vali Bey’ye ve İl Spor Müdürü ile görüştüklerini ama 3 Aydan beri beklediklerini söyleyen Başkan Öztürk Yeni Stadtan yer sözü aldık ve heyecanla bekliyoruz. Diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!