SPOR ADAMI FATİH ÇELİKEL

featured

SPOR ADAMI FATİH ÇELİKEL

Bu güne kadar   Sakarya’mıza Spor İl müdürlüğüne gelen tüm müdürlerin içinden Erdoğan ÇAMLIYURT’un haricinde şu anda görev başında 24 saat hizmet veren tek adam ve il Spor Müdürümüz Fatih ÇELİK’ tanırım.

Gençliğin vermiş olduğu azimli çalışmaları göz doldururken bu insan bulunmuş olduğu görevini seven tek adam Fatih Çelikel derim.

Düşünün bir kere görevi için tüm spor  kulüpleri ve ferdi branşlarda faaliyet gösteren sporcu idareci hakem ne  istekleri olursa olsun bulunduğu makam gereği emir komut zinciri olmadan bizzat kendisi spor camiasına nasıl faydalı olabilirim düşüncesinde çalışmalarını sürdüren tek insan desem . Doğrudur dersiniz.

Şöyle bir bakıyorum da  Spor İl Müdürümüzün bu görevdeki mazisi  iki yıldan bu güne denk gelmektedir.

Şimdiye kadar  bulunduğu görevinde Sakarya’mızın sporda göstermiş olduğu faaliyetlerine bakıp incelendiğinde bu müdürümüz her gün bir kapalı veya açık spor alanlarındaki faaliyetlerin başında görmemeniz imkansız gibi bir şeydir.

Sportif faaliyetlerin açılışından tutunda kapanıştaki  ödül törenlerinde üstelik tesis sahalarında bakım onarımların sorumluluğu ve kurumunda çalışan  personellerin kurumsal sorumluluğunu taşıyan tek insan

Sportif faaliyetlerde   yeter ki Sakarya’mızda il içi veya il dışı sportif müsabakalar için tüm kafilelerin mağdur olmamaları için maddi manevi tüm destekleri severek yapan bir müdürümüzün olması Sakarya’mız açısından sevindiricidir.

Sağ olsun var olsun

Düşünün bir kere Sakarya’mızdaki mevcut sporcu sayısının artması için  gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak kılabilme çalışmaların yanında da  bu gençlerimizi sağlam bir vücuda sahip ve spor ahlakında olmalar için  tüm spor tesislerini seferber ederek amacının yeni nesil gençlerin sporu sevdirmek ve yaptırmak ilkesi olmuştur. Üstelik sporda bu gençlerin mihmandarı olmuştur.

Kim olursa olsun spor açısından ne işin düşerse düşsün Sayın Fatih Çelikel müdür’ümün kapısı her zaman gençlere hizmet verebilmek için sonuna kadar açıktır

Zaten Fatih Müdürüm kendisi spordan gelen Sakarya’mızın öz evladı olan bir sporcudur.

İyi ki varsın Fatih Çelikel  hocam.

Her türlü branşlarda göstermiş olduğun faaliyetlerde sporcularla haşır nesir olman ,Gençlerin psikolojisini iyi bilen öğretmenlikten gelen spor adamısın .

Sakarya’mıza hayırlı olsun başarılarınız daim olsun

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!