SONER BÜYÜKERGÜN KAHRAMANMARAŞ’TA

featured

SONER BÜYÜKERGÜN KAHRAMANMARAŞ’TA

Sakaryaspor’un eski futbolcularından ve aynı zamanda Teknik Direktörlük görevi yapan Soner Büyükergün Kahramanmaraşspor’da Teknik direktör Oktay Derelioğlu’nun yardımcısı olarak göreve başladı.

OKTAY DERELİOĞLU İLE BİRLİKTE ÇALIŞACAK

Göreve başlar başlamaz oynadıkları Ziraat Türkiye kupasında 4. Turda  Rizespor’u 1-0 Yenerek eleme sevincini de yaşayan Soner Büyükergün bu sevincini ve yeni görevini sosyal medyadan da sevenleri ile paylaştı. Büyükergün mesajında  “ Türk futbolunun efsane isimlerinden Oktay Derelioğlu hocamın ekibinde Kahramanmaraşspor da yrd antrenör Olarak göreve başladım. Hepimize hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın ve bugün ztk kupası 4 turda Rizespor engelini 1_0 kazanarak tur atlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Devamı gelecek inşallah tüm camiaya ve taraftarlarımıza armağan olsun. Daha yeni başlıyoruz hak ettiğimiz yerlere en kısa zamanda gelmek dileğiyle..” ifadelerini kullandı

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!