Şok mağlubiyet:2-4

featured

Şok mağlubiyet

Karasuspor, sezonun 10’uncu haftasında As Akyazıspor’u konuk etti. Mücadelenin eksik olmadığı karşılaşmayı  4-2 kaybetti.

Kötü başladık

Süper Amatör Küme Kırmızı Grup takımlarından temsilcimiz Karasuspor, ligin iddialı takımlarından As Akyazıspor’u konuk etti.

Saygı duruşuyla başlayan mücadele de, karasuspor birinci dakikada 1-0 yenik duruma düştü. Ancak bu golü üstünden çabuk atan  Karasuspor 5’inci dakikada İshak’ın attığı golle beraberliği yakaladı.

Beraberlik golünün ardından galibiyet için yüklenen Karasuspor, Abdülkadir’in kafa vuruşunda golü buldu. Ancak kaleciye yapılan faul iddiası sebebiyle gol geçersiz sayıldı. Konuk takım Akyazıspor 34’üncü dakikada Tuncay’la skoru 2-1’e getirdi.

Fırsatları değerlendiremedik

Bu golle yıkılan karasuspor  42’nci dakika da ceza sahasında elle oynama gerekçesiyle hakem Akyazıspor, lehine penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Zekeriya skoru 3-1 ‘e getirdi.

İlk yarının bu skorla tamamlanması beklenilirken, bir anda Akyazıspor defansının ceza sahasında topla elle oynamasıyla karasuspor  de penaltı kazandı. Penaltıyı ağlarla buluşturan Abdülkadir, ilk devre bitmeden farkı bire indirdi.2-3

İkinci yarıya gol ve goller için çıkan karasuspor , Akyazıspor kalesini abluka altına aldı. Ancak müsait bir pozisyonda İshak Topçu, topu direğe nişanlayarak, takımını 1 golden etti. Son dakikalarda rakip takım bulduğu kontra atakla bir gol daha atarak, sahadan 4-2 galip ayrıldı.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!