SÖĞÜTLÜ FESTİVALİ’NDE BAŞPEHLİVAN RECEP KARA

featured

SÖĞÜTLÜ FESTİVALİ’NDE BAŞPEHLİVAN RECEP KARA

Söğütlü tarım Festivali’nin son gününde yapılan Başpehlivanlık için yağlı güreş müsabakaları sona erdi.

ALTIN KEMERİ TAKTILAR

21 Başpehlivan olmak üzere toplam 325 güreşçinin katıldığı yağlı güreş müsabakalarında başpehlivan Recep kara oldu. İkinci Fatih Atlı, üçüncü Süleyman Aykırı, dördüncü ise Faruk Akkoyun oldu. Birinci gelen başpehlivana Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve Belediye Başkanı Hüseyin Genç Tarafından altın kemer takılarak ödüllendirildi. Güreşlerde dereceye giren güreşçilere atın, para ve çeşitli ödüller verildi.

YENİ AĞA SEMİH GÜNGÖR OLDU

Güreş severlerin yoğun ilgi gösterdiği festival alanında pehlivanların mücadelesini izleyenler heyecanlı dakikalar yaşadı Söğütlü Festivali’nin son gününde gerçekleşen yağlı güreş programına Ak parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, Ak parti İl başkanı Fevzi Kılıç, Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, değişik ilçelerden belediye başkanları, iş adamları, Siyasi Parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda güreş sever katıldı. Gelecek yıl yapılacak yağlı pehlivan güreşlerinde güreş ağası ihalesi yapıldı. Ağalık, yapılan açık artırma usulü ile 54 bin liraya İş adamı Oğuzhan Plastik’in sahibi Semih Güngör’de kaldı. Kapanış konuşmasında Söğütlü Belediye Başkanı emeği geçen, katkısı olan herkese teşekkür etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!