SOFUOĞLU, KARİYERİNİN EN ZOR ŞAMPİYONLUĞUNUN PEŞİNDE

featured

SOFUOĞLU, KARİYERİNİN EN ZOR ŞAMPİYONLUĞUNUN PEŞİNDE

“İnanıyorum ki, kalan 4 yarışta da bu performansı devam ettirebilirsek,

kariyerimin en zor şampiyonluğuna ulaşacağım”

“HATA ARTIK AFFEDİLECEK TÜRDEN DEĞİL”

İlimizin başarılı motosikletçisi Kenan Sofuoğlu, 17 Eylül Pazar günü Portekiz’de yapılacak olan Dünya Süper Sport Şampiyonasında 6ncı kez mutlu sona ulaşmak istiyor. Çalışmalarını Akyazı’da ki pistte yapan Sofuoğlu “Dört birincilik ve bir ikincilikle iyi bir performans gösterdik ve inanıyorum ki kalan 4 yarışta da bu performansı devam ettirebilirsek kariyerimin en zor şampiyonluğuna ulaşacağım. Çünkü kışın hiç antrenman yapamadık, ilk 3 yarışa çıkamadık ve rakiplerimize göre çok fazla kaybımız vardı. Ama yılların vermiş olduğu tecrübeyle o farkı kapattık. Ben pek inanmıyordum kapatabileceğimize ama şu anki durumumuz gerçekten iyi” dedi.

CEBECİ’DE STERS ATTI

Dünya şampiyonluğu için önemli bir viraj olan Portekiz yarışına sayılı günleri kalan Sofuoğlu, geçtiğimiz günlerde adrenalin tutkusunu bir kez daha ortaya çıkardı. Antrenmanlarına kısa bir ara veren Sofuoğlu, Cebeci sahilinde bulunan kayalıklara çıkarak, kendini Karadeniz’in serin sularına bırakarak, şampiyona öncesi stres attı. Bu davranışı nedeniyle sosyal medyadan tepki toplayan Kenan’a hayranları ‘Sen bize lazımsın, sakin ol şampiyon’ dedi. Geçtiğimiz yazda ilimizde bulunan villasının penceresinden havuza atlayan Sofuoğlu, ayak bileğinden sakatlanmıştı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!