Sırada Orduspor var

Sırada Orduspor var

Sakaryaspor’umuz ligin 10’ncu haftasında Orhangazispor ile karşı karşıya geldi. Çünkü bu maç bizim için Denizli Belediyespor galibiyetinden sonra dönüm maçımız olmuştu.

Çünkü Orhan Gazispor ligin fikstüründe lider konumundaydı. Bu maç bizim için zorlu maç olacak diye tedbirleri almayı başaran teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimiz biliyorum ki taraftarlarımızla birlikte galibiyet için sahada mücadele edeceklerdi ve başardılar sonuç Lideri 2-0 yenerek haftayı galibiyetle bitirerek taraftar, yönetim galibiyetten memnun kaldılar.

Artık ligde 3 sırayı almamıza etken olan bu galibiyet serimiz sonunda yolumuza devam etmeliyiz Çünkü biz ligde 3 sırayı almamıza rağmen önümüzde bulunan takımlar arasında 1 puan kalmış bulunmakta olması bizi daha çok her maçı galibiyete bağlamış olması sevindiriyor. Artık tüm işler teknik heyette ve futbolcularımızda Allah yardımcıları olsun. Şimdi şöyle bir bakıyorum yolumuza devam ederken şimdi sırada Ordu deplasmanımız var. İllaki bu maçta bizim için zorlu maç olacak. Ne olursa olsun bu galibiyet serimizi sürdürmek gerekir.

Burada tüm işler teknik heyet ve futbolcularımıza düşmekte 2 haftalık galibiyet serisi sevincini Ordu’da da devam etmelerini istiyoruz Hayırlısı olsun Gelelim Pazar günkü oynanan Orhan Gazispor maçımıza, şöyle bir bakıyorum ilk 10,15ci dakikalara kadar takım tutuk gözüktü. Ne var ki 12ci güç olan o şerefli onurlu taraftarımızın yapmış olduğu tezeruatlar futbolcularımızı maça motive ederek sahadaki oyunu ilk yarının ortalarında lehimize çevirdik. Ve sahada oynanan oyunu genelinde sahada hakim olarak ilk golü atarak takım rahatlamış oldu.

Skoru koruyabilmek için futbolcularımız bazı hatalar yapmalarına rağmen rakip oyunculardan birinin kırmızı kart görmesi rakip takımı oyundan düşürdü. Bizim rölantide oyunumuzun canlanmasına sebep oldu. Daha sonra toparlanıp maça döndük ve uzatmaların ilk dakikasında 2 .golü bulduk.Skor 2-0 oldu. Maç bitti.Yüzümüz yine güldü . İyiler ve kötüler Şunu unutmayayım takımda Erçağ bugün sahaya damgasını vurdu. Takımı sırtlayan isimlerin başında geldi.Bu futbolcu sahanın her yerinde gözükmesi beni şaşırttı .Bir bakıyorum kanatta mücadele ederken bir bakıyorum forvet takımın zor anında bu futbolcu birden savunmada yer alması dikkatimi çekti.Erçağ kardeşim bu gün sahada klas işler yaptı. Şu gerçekleri de göz ardı edemem Talha bu gün takıma yok gibiydi, yoktu desem yeridir. Murat Hacıoğlu ise çok tutuk. Kalecimiz ise 90 dakika hatasız oynadı desem yeri vardır Yinede tüm futbolcu kardeşlerime teşekkür ederim.Dilerim onların sayesinde bu galibiyet serisini Orduspor maçında da sürdürürler inşallah.Takımın teknik patronuna ve ekibine güveniyorum.Yolumuz açık olsun. Teşekkürler Sakaryaspor’umun başkanı İsmail Gürses ve ekibine .Bize inşallah yine şampiyonluk yaşatacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!