SİNAN PANTA İLK YARIYI DEĞERLENDİRDİ

SİNAN PANTA İLK YARIYI DEĞERLENDİRDİ

Sakarya Ampute Futbol takımı ilk yarının son maçının ardından Kebapçıbey Restaurantta bir araya gelerek ilk devreyi konuştu.

“ İYİ YOLDAYIZ “

Sakarya Ampute Futbol takımı yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları akşam yemeğinde basın ile bir araya geldi. İlk yarının sona ermesinin ardından devre arası tatiline giren Ampute takımı yemekte ilk devre üzerine sohbet ettiler. Ligin ilk yarısında yaşananların konuşulduğu akşam yemeğinde Sakarya Ampute Futbol takımı Başkan’ı Sinan Panta ikinci yarıda çok  daha iyi olacaklarına vurgu yaptı.

“ GÜZEL BİR İŞ YAPIYORUZ “

Başkan Panta; “Biz Sakarya Ampute takımı olarak çok güzel işlere imza atıyoruz. Elbette sıkıntılarımız oldu. İlk başlarda iyi değildik ancak artık takım ama yolunda ilerliyoruz. Birçok takımdan her anlamda daha iyi durumdayız. Her şey daha güzel futbol ve daha güzel yarınlar için. İkinci yarıda çok daha birtakım olacağız. Galibiyetlerin geleceğine inanıyoruz. Takımıma güveniyorum. Onlar bu işi başaracaklar” şeklinde konuştu.

HEPSİ ÇOK MUTLU

Başkan Sinan Panta ve yöneticilerin ardından söz alan takım oyuncuları arkadaşlık ortamından ve güzel bir ortamda spor yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. İlk başlarda çekindiklerini, tereddütler yaşadıklarını ifade eden oyuncular Sakarya Ampute takımında oynadıkları ve spor yapma fırsatı buldukları için oldukça mutlu olduklarını belirttiler.

DSC_8280 DSC_8282

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!