ŞİLYURT BELDE’DE RAUF OLAŞ BAŞKANLIĞA DEVAM EDECEK

featured

YEŞİLYURT BELDE’DE RAUF OLAŞ BAŞKANLIĞA DEVAM EDECEK

Süper Amatör ligin yeni ekibi Yeşilyurt Beldespor daha önce kongre kararı almıştı. .

Yeşilyurt Beldespor Kulüp Başkanı Rauf Olaş alınan genel kurul kararı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “ Başkanlığını yaptığım Kısa Süre İçinde, Beni Şampiyonlukla onore ettikleri için futbolcu kardeşlerimi kucak dolusu sevgi ve saygılarımı belirtiyorum.

Ancak, bizler yönetim kurulu olarak birlik ve beraberliği sağlayamadık. Ayrıca, kurumlar ve kişilerin duyarsız kaldıklarına inanarak genel kurul kararı aldık ve yapılacak genel kurulda da aday olmayacağımı belirtmek istiyorum. “Diye konuşmuştu.

TEKRAR GÖREV BAŞINA Ancak Yeşilyurt Beldespor genel kurulu yapılmadan toplanan yönetim kurulu ve Yeşilyurt Beldespor sakinleri yapılan açıklamayı ve verilen istifa kararını kabul etmediler ve Başkan Rauf Olaş Başkanlığa devam etmesi istenildi. Sonuçta Rauf Olaş ta destek verilecek güvencesi altında yeni sezonda ilk kez Süper Amatör ligde mücadele edecekYeşilyurt Beldespor’un Başkanı olarak görevine devam edecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!