SIFIRA SIFIR ! 0-0

featured

SIFIRA SIFIR ! 0-0

  1. Ligin 23. haftasında temsilcimiz Sakaryaspor bugün kendi sahasında Bodrumspor ile karşı karşıya geldi. Sakaryaspor sahaya cezalı olan Volkan Yılmaz ve sakatlık geçiren Ömer Yıldız’ın yokluğunda çıktı.. Sakaryaspor o kadar kötü bir günündeydi ki ilk yarı rakip kalede bir tane bile netgol pozisyonu bulamazken, ikinci yarıda Bodrumspor’un hakimiyeti vardı. Hatta rakip Bodrumspor birkaç pozisyon yakaladı ama maçın 86. dakikasında gelişen bir Bodrumspor atağında kaleci Yavuz topu ayakla çıkarmasa belki de 1 Puandan bile olabilirdik.

SÖNÜK FUTBOL

Sakaryaspor  kendi evinde Bodrumspor’a karşı karşıya geldi. Ekibimiz, mücadeleye iyi başladı. İlk yarının bölümlerinde rakibe karşı üstün oynayan Sakaryaspor, birkaç pozisyon yakaladı ancak topu bir türlü ağlara gönderemedi. Buna karşılık Bodrumspor’un bir atağı da büyük tehlike yarattı. Maçın ikinci devresi kötü başlayan temsilcimiz, karşı kaleye gitmekte zorlandı. Bodrumspor ikinci yarının ilerleyen bölümlerine üstünlüğü ele aldı. Yavuz İncedal’ın öğrencileri, maç öncesi çalıştıklarını sahaya yansıtamadı. Sahadaki futbol taraftarı da memnun etmedi.

TARAFTARLAR KAHROLDU

İkinci yarıda atak yapmakta zorlanan Sakaryaspor, rakip kaleye adeta yaklaşamadı. Kanatları maç boyunca kullanamayan ekibimiz, sahanın orta bölümünden gitmek istedi ancak rakip buna izin vermedi. Mücadelenin 90 dakikası 0-0’lık eşitlikle sona erdi. Alınan sonuç başarılı olmasa da, grupta üst sıralarda bulunan Orhgazispor’un aldığı mağlubiyet ve Adliyespor’un aldığı beraberlik Sakaryaspor’a yaradı. Temsilcimiz, aldığı 1 puanla puanını 36’ya çıkararak grupta 4. sıradan 3. sıraya yükseldi.Maçın berabere bitmesinden sonra numaralı tribünün sol tarafından yönetime ve Başkan Selahattin Aydın’a protestolar oldu.Kısacası seyirci bu maçta kötü futbol nedeniyle kahroldu. Burhan UĞUR

MAÇIN KÜNYESİ

HAKEMLER: Ali Karatutlu* İlker Karaciğer** Murat Emre**

SAKARYASPOR: Yavuz Eraydın**Aykut ** Nedim**  Burak Bekaroğlu** Fikret** Nurullah** (Dk.87 Mustafa Akgün), Doğan Seçkin** Adnan**  Mustafa Cevahir** (Dk.80 Mert Sarı), Turgay**  (Dk.65 Sadullah) Feyyaz Aydil**

TEKNİK DİREKTÖR : Yavuz İncedal

BODRUMSPOR: Taner***  Erkan**  Agah Oktay*** Serdar** Mümin**  (Dk.77 Celal Dumanlı***), Tolga*** Mehmet** (Dk.78 Kemal Özyurt), Erhan**  (Dk.62 Cengiz ), Coşkun***  Emrah Çalışlar*** Emrah Öztürk***

TEKNİK DİREKTÖR : İsmail Cem Canbaz

SARI KARTLAR: Adnan Güngör, Doğan Seçkin, Nedim Köseoğlu (Sakaryaspor), Erhan Karayer, Celal Dumanlı (Bodrumspor)

GOL : Yok

MAÇTAN DAKİKALAR:

Dk.17: Son dakikalarda, mücadele ağırlıklı olarak orta sahada geçiyor.

Sakaryaspor mücadeleye baskılı başladı. Ekibimiz, sadece dakikalar içinde bir çok atak organizasyonu yaptı.

Dk.21: Bodrum’dan Ümit Deniz’in yaklaşık 30 metreden vurduğu şut, kaleye farkla auta çıktı.

Dk.22: Turgay An, ceza sahasına atılan pasla keleciyle karşı karşıya kaldı ancak yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

Dk.24: Ceza yayının 6-7 metre dışında topla buluşan Mustafa Cevahir’in gelişine vurduğu şut, kalenin üstünden auta çıktı.

Dk.26: Sakaryaspor ceza sahasının hemen önünde topla buluşan Ümit Deniz’in çektiği şut yine auta çıktı.

Dk.33:Bodrumspor’un sağ taraftan yaptığı atakta, ceza sahamıza yönelen Erkan’ın çektiği şut Yavuz Eraydın’ın eldivenlerinde kaldı.

ali karaturu (6) ali karaturu (7) ali karaturu (12) IMG_8066 IMG_8084 IMG_8112 IMG_8136 IMG_8152 IMG_8159 IMG_8174

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!