Şeyvarmazspor gol oldu yağdı.. 5-0

featured

Şeyvarmazspor gol oldu yağdı.. 5-0

Sakarya 1. Amatör Küme C Grubunda Şeyhvarmazspor AS Arfiyespor’u 5 golle geçerken attığından fazlasını da kaçırdı..

Sakarya 1. Amatör Küme C Grubunda lige verilen arada yaptığı transferler ile dikkat çeken Şeyhvarmazspor AS Arfiyespor’u Mekece stadında 5 golle uğurlarken, attığından daha fazla gol kaçırdı.

İlk yarı iki gol ve kaçan goller..

Karşılaşmanın ilk yarısında sahanın mutlak hakimi Şeyhvarmazspordu. Art arda girdiği gollük pozisyonlardan yararlanamayan Şeyhvarmazspor aradığı golü 30. Dakikada Abdullah ile buldu 1-0. Golden hemen bir dakika sonra yeni transferlerden Adem Şeyvarmazspor’u 2-0 öne geçiren golü attı. Rakibi karşısında 2-0 öne geçen Şeyhvarmazspor bulduğu bir çok gollük pozisyonu değerlendiremeyince ilk yarı 2-0 sona erdi.

İkinci yarı 3 gol ve 5 farklı sonuç..

İkinci yarıya da hızlı başlayan takım ev sahibi Şeyhvarmazspor oldu. 53. Dakikada sahneye Şeyhvarmazspor’un golcüsü Harun çıktı ve attığı golle takımını 3-0 öne geçirdi. 68. Dakikada Harun attığı güzel golle av sahibi takımı 4-0 öne geçirdi. Golden sonrada rakibi AS Arfiyespor’a nazaran daha etkili futbol oynayan Şeyhvarmazspor’da skoru belirleyen golü  90. Dakikada Ceyhun attı ve Şeyhvarmazspor rakibi AS Arfiyespor’u 5-0 yenerek son haftalarda aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini ekleyip zirveye doğru tırmanışa geçti.

Şeyhvarmazspor başkanı Çelik’ten rakip futbolculara ve hakemlere tatlı ikramı..

Karşılaşma sonrası sponsorlar Şeyhvarmazspor’lu futbolculara tatlı ikramında bulunurken, Şeyhvarmazspor Kulüp Başkanı Tanju Çelik, konuk ekip AS Arfiyespor futbolcuları ve hakem heyetine elleri ile tatlı ikram ederek, centilmence geçen mücadeleden dolayı teşekkür etti.

 

Şeyhvarmazspor; 5  AS Arfiyespor; 0

Saha; Mekece

Hakemler; Yusuf Bayrak-Furkan Şen-M.Samet Varan

Şeyhvarmazspor; Murat*** Halit*** Ömer*** Abdullah*** Ceyhun*** Uğur*** Recep***(Melih***Dak.76) Harun*** Fahri*** Adem**** Emre*** ( Aşkın*** Dak.65)

Antrenör; Özcan Sevinç

AS Akyazıspor; Emrehan** Uğur* Özkan** Caner* Onur* Murat** Mehmet** Mücahit* Okan* Atakan*(Yunus* Dak.74) Selim Semih*

Antrenör; Hakan Yazıcı

Goller; Şeyhvarmazspor;  Abdullah ( Dak.30)- Adem ( Dak.31)- Harun ( Dak.53-68) Ceyhun ( Dak.90)

DSCF4083 DSCF4120 S0053971 S0123997 S0344104 S0364107 S0374109

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!