SEYİRCİ YASAĞI TATANGALARI HAREKETLENDİRDİ !

featured

SEYİRCİ YASAĞI TATANGALARI HAREKETLENDİRDİ !

Darıca Gençlerbirliği maçına da getirilen deplasman yasağı Tatangalar’ı harekete geçirdi.

SOSYAL MEDYADAN SESLENECEKLER

Darıca Gençlerbirliği maçına da getirilen deplasman yasağı Tatangalar’ı harekete geçirdi. Deplasman yasağının kaldırılmasını isteyen yeşil-siyah sevdalıları bu konuda yetkililerden gerekenin yapılmasını istiyor. Deplasmanıma dokunma” diyen Tatangalar konuyla ilgili önemli bir açıklama yaparak tüm Sakaryasporluları bu gece 22.00’de #deplasmanımadokunma etiketi ile Twitter ve Facebook üzerinden destek vermeye davet etti.

İŞTE TATANGALAR’IN AÇIKLAMASI…

“Bu hafta sonu oynayacağımız Darıca Gençlerbirliği maçında güvenlik kurulunun bizim güvenliğimizi(!) sağlayamaması sebebiyle ‘’deplasman yasağı’’ getirildiğini büyük bir kaygı ile karşılamaktayız. Bu sezon sürekli olarak seyirci yasağı, deplasman yasağı ile üstümüze vurulmak istenen bu darbelere daha fazla sessiz kalamayacağız. Her deplasman için ‘Yasak olacak mı?’ soruları ile geçen bir hafta geçirmek istemiyoruz. Sezon başında ‘şampiyonluk’ inancı ile çıktığımız bu zorlu maratondaki hedefimizden asla sapmadık ve sapmayacağız. Bu inancımızı köreltmeye çalışanların masa başındaki oyunlarını bozacağız. Tribün hayatın bir parçasıdır, engelleyemezsiniz.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!