Şeyhvarmazsporda karda mangal keyfi..

Şeyhvarmazsporda karda mangal keyfi..

Sakarya 1.Amatör Küme de mücadele eden Şeyhvarmazspor lige verilen arada antrenman sonrası karda mangal keyfi yaptı..

Sakarya 1. Amatör C Grubunda mücadele eden Şeyhvarmazporlu futbolcular lige verilen arada antrenman sonrası mangalda sucuk ekmek keyfi yaptılar.

Kulüp başkanı Tanju Çelik ve yönetim kurulunun futbolculara antrenman sonrası hazırladığı sürpriz mangalda sucuk ekmek keyfine, Antrenör Özcan Sevinç ve Şeyhvarmazspor’lu futbolcular katıldı.

Antrenman sonrası saha kenarında yakılan mangalda yapılan sucuklar ekmeklerin arasında kulüp başkanı Çelik ve yöneticilerce futbolculara ile teknik kadroya ikram edildi.

Futbolcular kulüp başkanı Tanju Çelik ve yönetim kuruluna sürpriz mangal keyfinden dolayı teşekkür ederken, kulüp başkanı Çelik, “ Mangal bizden, goller ve puanlar sizden “ diyerek takılırken, futbolcular ligin ikinci yarısına bomba gibi gireceklerini iddia ettiler.

Şeyhvarmazspor kulüp başkanı Tanju Çelik, takıma takviye transferlerin kısa zamanda sonuçlanacağını ifade ederek “ İkinci yarı noksanlarımızı tamamlayıp lige hazır halde girmek için çalışmalarımız devam ediyor “ dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!