Şeyhvarmazspor transferde hız kesmiyor..

Şeyhvarmazspor transferde hız kesmiyor..

Sakarya 1. Amatör Küme C Grubunda mücadele eden Şeyhvarmazspor eski Pamukovaspor ve Gençlergücünde forma giyen Adem Bal’ı kadrosuna kattı..

Kamil Kaan Sevinç’i devre arasında Süper Amatör Ligi takımlarından Pamukova1968 den transfer eden Şeyhvarmazspor, eski Pamukovaspor ve Pamukovagençlergücü futbolcusu Adem Bal’ı transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Antrenör Özcan Sevinç yönetiminde Süper Amatör kümeyi hedefleyen Şeyhvarmazspor ilk yarıda deplasmanda aldığı flaş sonuçlarla dikkatleri üzerine çekmişti. İkinci yarının ilk karşılaşmasında deplasmanda Bayatspor’u tek golle geçen Şeyhvarmazspor kar engeli nedeni ile lige verilen arada bu hafta deplasmanda karşılaşacağı AS Arfiye karşılaşması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Şeyhvarmazspor Kulüp Başkanı Tanju Çelik, Şeyhvarmazspor’un ikinci yarı daha güçlü bir kadroyla hedefine ulaşmayı planladığını ifade ederek “ Bize desteklerini esirgemeyen belediye başkanımız Cevat Keser’e ve esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. Verilen bu desteklere layık olan bir takım sahada olacak “ dedi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!