Şeyhvarmazspor gol oldu yağdı ve ..!

Şeyhvarmazspor gol oldu yağdı ve ..!

1’inci Amatör Küme C Grubunda mücadele eden Şeyhvarmazspor deplasmanda Karasukültür Gençlikspor’u 6-2 mağlup etti.. Galibiyet sonrası kutlama vardı..

 

Sakarya 1. Amatör Küme C Grubunda mücadele eden Şeyhvarmazspor deplasmanda Karasukültür Gençlikspor’u Harun’un 2, Aşkın, Emre, Fahri ve Abdullah’ın golleri ile 6-2 yenerek zoru başardı.

Karasu stadı suni çimde oynanan henüz 2. Dakikasında Şeyhvarmazspor Aşkın’ın golü ile 1-0 öne geçti. 19. Dakikada Harun’un güzel golü ile 2-0 öne geçen Şeyhvarmazspor ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İkinci yarı goller yağmur gibi geldi..

  1. Dakikada Karasukültürspor’un kazandığı penaltı sonrası aradaki fark bire indi. Golden iki dakika sonra dakikalar 49’u gösterdiğinde Karasukültür Gençlikspor beraberliği sağladı 2-2. Ne oldu ise bu beraberlik golünden sonra oldu ve Şeyhvarmazspor 54. Dakikada Emre’nin golü ile 3-2 öne geçti. 59. Dakikada Harun şık bir kafa vuruşu ile takımını 4-2 öne geçirdi. 70. Dakikada Fahri orta sahadan aldığı topla çalımlarla gitti rakip ceza sahasına girmeden mükemmel vurdu, top doksan tabir edilen köşeden ağlarla buluştu 5-2.  Gol perdesini 74. Dakikada Abdullah’ın attığı goll ile kapatan Şeyhvarmazspor zor deplasmandan yarım düzüne gol ve üç puanla döndü.

Şeyhvarmazspor Kulübü başkanı Çelik’ten rakibe teşekkür..

Karşılaşama sonrası açıklama yapan Şeyhvarmazspor Kulübü başkanı Tanju Çelik, rakip yöneticilere, teknik kadroya ve futbolculara misafirperverlikleri ile centilmenliklerinden dolayı teşekkür etti.

Galibiyet yemeği ve doğum günü pastası sürprizi..

Şeyhvarmazspor yönetimi karşılaşma sonrası Pamukova da Asalet Lokantasında futbolculara galibiyet yemeği verirken, futbolcu arkadaşları Golcü futbolcuları Ceyhun’a sürpriz yaparak, 21 yaşına giren genç futbolcuya doğum günü pastası kestiler. Doğum günü pastasını genç golcüye Şeyhvarmazspor teknik direktörü Özcan Sevin kendi elleri ile yedirdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!