Sevinelim mi?

Sevinelim mi?

Sakaryaspor içerde dışarda sorunlu. Parasal krizden dolayı tam Ayvalık maçı öncesi Burak Göksel TFF ye taşındı ve takımdan ayrıldı. Hamza  alacaklarına karşılık TFF ye yaptığı müracaatta  serbestliğine kavuştu.  Kim suçlu? Siz mi , biz mi yoksa bu takımı yönetenler mi ?  Yoksa  Selahattin Aydın bu şehrin en güveniliri , en iyi bir bileni diyerek siyaset formasının  sıcaklığını beraber yudumladıkları için, ona bu formanın başkanlığını veren  BŞB Başkanımı ? Bilin bakalım bu sürecin içindeki başarısızlığın  adresi kim? TEOG sorusu gibi zor değil bu sorunun yanıtı da .. Ya saha içine ne demeli. Her başarısız sonuç sonrası ben bu takımı Şampiyon yapmadan ayrılmam diyerek, takımdaki ömrünü uzatan Teknik adama ne demeli. Ayvalıkgücü beraberliği bana göre aslında normal sonuç. Adamlar can derdinde. Böylesi takımlarla oynamak zordur. Hele hele Sakaryaspor  gibi dişe dokunur oyun formatından uzak  bir takımı evinde ağırlıyorsanız , futbol  cesaretiniz puan almak adına iştahınızı artırır. Beraberliğe ve de takımın bu güne kadar en iyilerinden olan Mustafa Cefahirin kırmızı görmesine üzüldüm. Ayvalık beraberliği diğer maçların sonuçlarına göre bizi gecen hafta olduğumuz yerde Playof çizgisinin son noktasında bıraktı. sevinelim mi  ? Üzülelim mi  ? Varın buna da kafanıza göre yanıt verin. Sakaryaspor bu inişli. çıkışlı futbol grafiği ile gideceği yere zor varır.
BURAKI AYNI KEFEYE KOYMUŞ

Gazeteciler Ayvalık beraberliği  sonrası gitmemekte ısrarlı Deniz Kolguya sormuşlar, yedek soyunan Buraka neden forma vermediniz ? yanıta bakın hizaya gelinde Sakaryasporun neden buralarda dans ettiğini anlayın gari. Stoperlerin  yok birbirlerinden farkı ,kim oynasa fark etmiyor. Vay be  ,biz takımı kime emanet etmişiz. Burakı  Nedimle ,Burakı  Sertac la mukayese eden teknik adama ,futbolla ilgili soru sormaya gerek yok. Ben olsaydım oradaki Basın mensubu arkadaşlara verilen bu teknik adam yanıtından sonra, başka sorumuz   yok diyerek çeker giderdim. Ben bu tercihin futbolla ilgili değil Teknik adam kaprisi ile beraber yol aldığını düşünüyorum. Bu arkadaş gelecek günlerde en fazla para kazanmayı hedeflediğimiz bir futbolcuyu da  bu gidişle yok edecek.

BİR ZAMANLAR  OKYAR İLHAN VARDI

İlhan Okyarın aramızdan ayrılışı 27 Kasımda iki yılını doldurmuş. Bu şehirde Sporculuk, Hakemlik, Gazetecilik ,TV yorumculuğu ile sporda bilinen isim olan İlhan Okyarın ölümünün ikinci yılından kimim ,kimlerin haberi  var dersininiz. Ölmeye gör , kara toprak bedeninizle buluşuncaya  kadar toprak atanlar ,en yakınlarınız bile gün gelir sizi unutur. İlhan Okyarla tam 35 yıllık bir dostluk birikimi olan biri olarak onu sevgiyle saygıyla rahmetle anıyorum. Kelimeler arasında hüzün dolu sözlerle gezerek olayı abartmak istemiyorum. Kısa özet sözler İlhan Okyar kimseye zararı olmayan sesisiz sakin insan kimliği ile ahirette ikinci yılını doldurdu. Herkesin gideceği yerde ona ölümünün ikinci yılında bir kez daha rahmetle anıyorum. Yattığın yer nurlarla dolu olsun be sevgili İlhan.

YENİKENT FIRAT ŞAŞIRTTI

Sezon başı havası birden söndü Yeni kent  Fırat’ın. Oysa Hacı Koltuk bu takım üstünü   nede büyük Bal hayalleri ile süslemişti. Tutmadı. Futbolda her isteyenin her istediği maalesef olmuyor. Say parayı , kur paralı kadroyu, ben Bala çıka cam de. Futbolda yok böyle bir dünya. Son Söğütlü hezimeti  sonrası Hacı beye şunu söylemek isteriz ne Adapazarıspora  giden Hasan Tuncel, nede şimdilerde takımı teslim ettiğin Kadir Şirin senin büyük futbol hayallerine eşlik edecek teknik adamlar değildi. Hasan Tuncel bu işin yenisi . Kadir Şirin ise Süper lige üç dört gömlek ufak gelecek bir teknik adam modeli. Futbolda büyük hayaller, ufak  adamlarla çok zor yol alır be Hacı kardeş. Futbolda  kurumsallaşmak, oynadığın lige göre yatırım yapmak ,kadro tercihlerini bu ilin futbol mutfağındaki  malzemeleri iyi bilen bir teknik adamla birkaç yıl beraber olmak gerek. Maşallahınız var vallahi size teknik adam ve futbolcu  dayanmıyor. Sil baştan yeni kadrolarla bu işlerin olmadığı bu günde tescillendiğine göre futbol sever Hacı başkan umarız bu yaşananlardan ders alıp doğru düşüncenin peşine takılır.

BÜYÜK TEŞEKKÜR

BŞB Başkanı Hakemlere yeni stadın yanına yapacağı tesis sözünü yaşama geçirmek adına verdiği sözün temelini atmış. Sporda Başkent olma iddası ile yola çıkan bir Belediye Başkanı için verdiği sözün arkasında durmak ona siyasi arenada avantaj sağlar. Verdiği sözlerin arkasında duran Başkan ciddiyetinden dolayı eski bir Hakem ,eski bir hakem hocası ve eski bir dernek yöneticisi olarak benimde hayallerimi süsleyen hakemlerin kendine ait tesisi olması adına verdiği katkıdan dolayı Büyükşehir belediye başkanına Hakem camiası ne kadar teşekkür etse azdır. Sadece onamı bu hizmet paketinin peşinde koşan Özgür Aygün başkanlığındaki TFFHGD Sakarya şubesi Yönetim kuruluda bu icraat paketi ile bana göre tarihe geçmiştir.

KUZEY DEN HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ

Yaşar Zımba nın gelecek seçimde rakipleri şimdilik ikiye çıktı. Gecen yönetimin içinde beraber resim veren Yılmaz Kuzey , İslam Bozkurt ikilisi birbirlerinden koptuklarını kendi ağızlarından spor kamuoyu ile bütünleştirdiler. Son olarak gecen dönemin başkanı Yılmaz Kuzeye İslam Bozkurttun  kendi başına yola çıktığını hatırlattık. Yılmaz Kuzey sorun yok. Özgür iradeleriyle aldıkları karar onlar adına hayırlı olsun. Kuzey  Kendileri böyle bir şey istemişler derken, kendisinin de bu yolda kendi ekibiyle yola devam edeceğini bizim sofra aracılığı  ile Spor kamuoyu ile buluşturdu. Daha ASKF seçimine çok çok var ve biz diyoruz ki bu derelerin altından daha çok sular akar.

AVUKAT OLDUK

Ben inanmadığım güvenmediğim insanları yemeğini yemem. İnanmadığım, samimi bulmadığım, güvenmediğim  insanlarla da konuşmam. Yaşım ve tecrübem bana herkesin yemeğinin yenmeyeceğini  öğretirken ,her kesle de konuşmamayı ,herkese güvenmemeyi  öğretti. Avukatlık iyi bir meslek. Keşke bende avukat olabilseydim. Ben doğru bildiğim işleri yapan yöneticileri ,hizmet verdiği camiaya önemli ve de daha evvel yapılmamış hizmetleri kim verirse versin onu alkışlarım. Şükrü Özkan ve ekibinin  TFFHGD  Sakarya şubesinin yönetimsel anlamda o koltuğu dolduramadıklarını o gün söyledim, bu günde söylerim. Ama aynı Şükrü için kindar , kendini  düşünen demem. Ondan sonra gelen Oğuzhan Şenler ekibini  bir süre desteklemiştim. O  nedenle de o günlerde beni etkinliklerine ,o günlerde beni İftarlara çağırdılar. Sonra ise yaptıkları yanlışları anlatamaya yazmaya başlayınca , her türlü etkinlik için kapımızı çalan olmadı. Yarası olan gocunur. Sakarya hakemliğini Kardeşlik adresi gösterirken Sapanca’ya taşınan   bu düşüncenin peşinde olanlar zamanla görül diki boylarını aşan düşünceleri kendi çıkarları adına pazarlamaya başladılar. Biz bunların yanlışlığını yazdık. İyiki yazmışım ne kadar kendilerini düşündükleri ,Hakemlik kardeşlik solgununun  hikaye olduğu ortaya çıktı. Bu gün ki mevcut yapıda yanlışa düşsün önce ben karşı dikilirim. Ben herkesin avukatı değil , doğru samimi olduğuna inandığım kişilerin avukatı olurum. Bildiğim ama o ismini verme diği için, ismini vermediğim  İnternet fareleri ,sizin gibi kendini saklayan maskeli İnternet fareleri olduğu müddetçe Sakarya hakemliği içindeki virüs temizlenmez, aksine yol alır büyür.Efendim sofrayı toplama vakti geldi. Siz her zaman olduğu gibi size lazım olanları alın kalanlar benim olsun.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!